Snap
  • Mama

Mama zijn van mijn dreumes prullie

Mama zijn van een dreumes niks in huis is meer veilig. En mama hoeft niet meer naar de sportschool... wat is ontwikkeling toch prachtig!

Mijn zoontje is nu bijna 15 maanden (wat gaat dat snel!) En hij is nu echt baby af.. het is nu al een echte stoere vent! 

Eerder had ik al een blog geschreven dat mijn zoontje een beetje een "luie" baby was.. maar ik kan je vertellen het is een mega actieve dreumes hahaha 

Het is nu echt gedaan met de rust in huis! Niks maar dan ook echt niks is neer veilig in huis.. onze kleine ontdekkingsreiziger is druk de wereld aan t verkennen.. klimmen, klauteren, springen, trommelen tot zelfs een volksverhuizing van al het speelgoed (en ook de tafel en stoelen en wasrekken) en zelfs de fluffy's moeten eraan geloven... 

Het is echt geweldig om te zien hoe snel hij dingen leert en onthoud en echt een eigen persoontje aan het worden is! Het spelen met mijn zoontje vind ik ook echt geweldig samen blokken stapelen of een stapeltoren maken boekjes lezen liedjes zingen (klap eens in de handjes is echt een favoriet) wij hebben ook een basketbalding wat hij super leuk vind en een schommelkikker en loopfietsjes en loopwagens en een speelhuisje (ja het huis lijkt wel op een speelgoedwinkel hihi maar alleen als we aan t spelen zijn daarna is het weer netjes)

Ik ben zo benieuwd wanneer Jaiden echt los gaat lopen ik kan echt niet wachten!!!

Hij gaat steeds meer "praten" en kent al behoorlijk wat woorden op de fiets kletst hij er ook op los en zegt tegen bijna iedereen die hij tegenkomt: heeeeeyyy en met een vingertje of handje in de lucht zwaaiend. Ook als hij een hondje ziet lopen zegt hij al gelijk wafwaf en als je dan vraagt wat de wafwaf zegt doet hij wauwwaauuwwwooeeee (omdat onze hond dan mee doet janken hihi) 

Het enige moeilijke vind ik dat hij zo snel groot wordt.. zn kledingkast moet ik deze week weer opruimen de te kleine dingen eruit en dan wat grotere kleding erin... maatje 86 wordt het al.... ook moet hij binnenkort voor het eerst naar de kapper.. en het is niet dat ik het moeilijk heb omdat zn haar eraf moet maar omdat hij nu echt een grote knul wordt! 

Aankomend weekend gaan we kijken naar kinderdagverblijven/gastouders want ik ga binnenkort mijn laatste therapie beginnen en dan mag ik eindelijk het reïntegratietraject gaan starten en dan daarna ga ik weer parttime werken.. vind het spannend!

Wat ben ik trots op mijn prullie en ook op mezelf.

Xxx

De foto is gemaakt in de efteling zelf langs de muur in de wachtrij stappen voor het treintje

7 jaar geleden

Heel veel plezier en geluk met je lieve zoontje! Liefs Mamaplaats

7 jaar geleden

Mijn dochter is ook 15 maand, en wij maar wachten op de 1e woordjes maar ze kan al heerlijk duidelijk maken wat ze wil en vooral met klanken.