Snap
  • Mama
  • blijdschap
  • Mamazijn
  • trotsemama
  • Endometriose
  • mamazijnisfijn

Mama (van Lente) zijn β˜€οΈπŸ₯°

Het is alles wat ik ervan had verwacht πŸ’•

Mama zijn was iets wat ik altijd al wou! Alle liefde en gezelligheid van je eigen kindje. Door de endometriose voelde ik best een druk op zwanger worden. Ik was heel bang dat als ik het uit bleef stellen dat het dan na een paar jaar niet meer zou lukken. Deze druk heb ik een aantal jaren weggeschoven vanwege niet de juiste timing door een opleiding. Maar wat ben ik blij dat ik die druk op een gegeven moment niet meer heb weggeschoven.Β 

Want moeder zijn dat vind ik echt het mooiste dat er is. πŸ’•

Het is precies wat ik ervan had verwacht. Zoveel liefde, gezelligheid, trots en soms ook bezorgdheid en moeheid.

Lente is zo’n lieve schat! Mijn lieve β€œbaby” πŸ˜…πŸ’•Β