Snap

Mama op bezoek bij Keune

Ga met me mee naar Keune, ik laat je de fabriek en goodiebag zien, bovendien is er een winactie

Ben je aan het ontzwangeren en heb je last van haaruitval, check het einde van mijn vlog!

http://www.youtube.com/watch?v=brz-feEgTvk

6 jaar geleden

That's the best answer by far! Thanks for <a href="http://iytvrmvda.com">corntibuting.</a>

6 jaar geleden

In fact..Why should Poles be mistaken for a lumped German sample including Mucnhi??Munich isn't anywhere near Poland. And it never had any Slavic roots.It was more Celtic than anything.

10 jaar geleden

haha, ik bedoel het idd niet als spam, al vraag ik in mijn filmpje wel op naar mn site te kijken, maar in alle eerlijkheid: filmpje is gemaakt voordat ik mamaplaats.nl kende en was ook echt voor mijn site bedoeld :) ik heb zelf veel met beauty gedeelte te maken en blog er ook over, dus leek het me leuk om ook moeders hier daaraan te introduceren. Wel heb ik het specifiek onder Voor mama en dan Beauty voor mama geplaatst. ik probeer dus echt niet mijn site te promoten, maar aangezien er op mamaplaats.nl wel een aparte kopje hiervoor gemaakt is leek het me wel gepast... en je reactie is wel welkom trouwens, ik ben juist wel benieuwd of moeders hier alleen naar kind gerelateerde onderwerpen benieuwd zijn, of beauty stuff ook welkom is.

10 jaar geleden

nou dit heeft weinig met mama's te maken, dit is vooral voor zn algemeenheid interessant. Kan niet goed uitleggen wat ik niet helemaal gepast vind, denk dat het te veel op reclame/spam lijkt hoewel het zo waarschijnlijk niet bedoeld is. Want je andere blog over hoe je bepaalde make-up look moet doen past hier ook niet helemaal tussen maar die vond ik dan wel weer leuk (zag ik na deze pas) en denk dat er mamas daar wel weer iets aan kunnen hebben. Dus vergeet mn opmerking (kon nml niet meer verwijderen) ik had eerst verder moeten neuzen voor reageren haha