Snap
  • Mama
  • #momlife
  • ondernemendemoeders
  • #ondernemersgezin

Mama onderneemt.

Waar zal ik eens beginnen? Het gaat al generaties terug. De opa van mijn vader had al een land vol aardbeien. Het ondernemerschap is in onze familie niet vreemd. Mijn man (Henry) , vier broers en vader kweken chrysanten, verkopen auto's en zitten écht nooit stil. Ik weet het nog zo goed. Als kind tijdens het avondeten. Tijdens het avondeten ja, want daar werd zoveel besproken. Grote bedragen werden genoemd, nieuwe ideeën, dillema's en problemen.  Een hoop vaktaal waar je automatisch inrolde. 

En nu draag ik zelf de titel: ondernemer.

Gek hé? Mijn hoofd draait overuren, ideeën vliegen nu bij mij over de tafel, en alles krijgt een kans. Het eerste interview heeft plaatsgevonden en nu mijn eerste blog. Durf ik dat wel? Kan ik dat wel? Het maakt niet meer uit, ik ga er voor! 

Als doktersassistente (jaa.. dat doe ik er ook nog bij :) ) ben ik het gewend om in oplossingen te denken, is iedere patiënt uniek, moet ik communicatief heel sterk zijn, laat ik ieder in zijn waarde en is het vaak een chaos... Als moeder van Hugo en Jelte is het altijd een uitdaging wat planning betreft, denk ik creatief, denk ik om , doe ik veel dingen tegelijk en wordt er veel van mij verwacht.  

Wie had gedacht dat de eigenschappen van een moeder en doktersassistente kunnen leiden tot een ondernemende vrouw met een toffe eigen webshop? Ik niet hoor.. ik had het zelf niet durven dromen!

En toch is het waar! 

Denk eens om! Dat kun jij ook! Zeker weten!