Snap
  • Mama
  • Gezond

Mama met anorexia nervosa

Na de geboorte van dochter heftig in gevecht met anorexia nervosa. En hele moeilijke strijd

na de geboorte van onze dochter en eigenlijk al tijdens de zwangerschap heb ik zeer heftig last gekregen van een eetstoornis. 

De kilo's vlogen eraf en nog steeds is mijn kijk vertekend. Het is niet iets wat ik heb gekozen. Het is een gevecht met jezelf 24/7. Het lijkt alsof ik uit twee personen besta en op dit moment wint alleen die slechte.

Tuurlijk wil ik beter worden maar het is een onwijs moeilijke strijd. Alles staande zien te houden inclusief mezelf is een heftige taak. 

Nu de strijd zo heftig is ben ik door verwezen naar een specialisten centrum. Helaas hier aardig vandaan. Het eerste plan was om voor opname te gaan maar er wordt nu eerst gekeken of het gaat lukken met hulp thuis. Intensieve hulp. 

Hoop dat het werkt en ga me hier met de volle 100% voor inzetten. Nu eerst een telefoontje afwachten dat het inderdaad gestart gaat worden want er moest nog wat worden overlegt en worden gekeken of het haalbaar was. 

7 jaar geleden

Heel veel succes, zal je vast lukken! Ik weet niet of je Instagram gebruikt, maar per toeval kwam ik een meid tegen. Zij heeft ook gevochten tegen anorexia, echt super hoe ze het heeft gedaan! Misschien kun je daar inspiratie vandaan halen, ze heet; fightforgrowth. Succes!

7 jaar geleden

Die vreselijke flesjes nutridrink!!! Ik ken de strijd! Ook al lijkt het nu misschien nog zo ver weg, maar je bent een hele sterke mama die dit gaat overwinnen en er alleen maar sterker uit gaat komen! Laat je niet gek maken en probeer stapje voor stapje beter te worden!!

7 jaar geleden

Veel succes gewenst. Laat je dochter zien dat ze een hele sterke mama heeft die dit kan.

7 jaar geleden

Succes meid met deze moeilijke strijd. Ik hoop dat je er boven opkomt !!