Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Mama heeft griep... de boel de boel laten

Helaas het is zo ver: na eerst oudste dochter en nu jongste dochter heeft ook mama een griepje onder de leden. De boel de boel laten. Lees!!

Helaas het is zo ver: na eerst oudste dochter en nu jongste dochter heeft ook mama een griepje onder de leden. Afgelopen vrijdag gingen we een keer lekker met zijn tweetjes een weekendje weg. De dag daarvoor maakte ik me al wat zorgen omdat jongste hoge koorts had, maar stiekem wist ik wel dat ze bij oma ( en tevens verpleegkundige )hoe dan ook in goede handen zou zijn. We hebben dan ook samen genoten van wat quality-time voor ons tweetjes, zoals een heerlijk etentje met goede gesprekken zonder kwebbelende meiden die de boel oh zo graag onderbreken met hun enthousiaste verhalen.

Helaas werd ik aan het eind van de nacht wakker met koorts en vreselijke keelpijn. Mijn eetlust was er gelukkig nog wel, maar na een lekker ontbijtje in het hotel en een korte shopsessie had ik echt geen puf meer. Aangezien we de oudste oprecht beloofd hadden om bij haar allereerste kijkles van het zwemmen te zijn, zat ik daarna met een verhit hoofd langs het zwembad in de zinderende hitte.

Gelukkig was het de dag daarna zondag en was papa thuis. Geen probleem dus om rust te houden, zou je denken, maar zodra ik door de paracetamol maar iets van verbetering voelde, stond ik alweer te strijken, de kinderkleren klaar te leggen, tasjes in te pakken en de kerstkaarten te schrijven.

Vanmiddag heb ik rillend en wel, na een halve werkdag samen met mijn dochter een worstenbroodjeskerstboom gemaakt om deze inclusief mijn dochter zelf met een big smile naar het kerstdiner op school te brengen.

Hoe doen jullie dit??Op de een of andere manier kan ik sinds ik kinderen heb de boel niet meer de boel laten. Alle tips zijn welkom!

En nu kruip ik met een hoofd vol snot en gedachten gauw onder de wol.....