Snap
  • Mama
  • Gezond

Mama en Ziek zijn moet verboden worden!

Poll : Mama en Ziek zijn moet verboden worden OF Mama en Ziek zijn moet altijd kunnen??? Ik stem voor het verboden gedeelte

Zo hee, waarom mag dit nu nog gebeuren. Ik kan niet mama zijn en ziek zijn. Dat lukt me gewoon niet. Deze griep of wat het ook is vloert je vanaf moment 1 volledig. Ben nu al ziek sinds vorige week donderdag en het duurt me toch echt te lang. Had wel verwacht dat ik de volgende dag me beter ging voelen maar nee hoor, elke dag word zwaarder. Gelukkig heb ik een lieve man die dochterlief bezig houdt maar het huishouden rust toch op mij. Net even een momentje gehad dat ik me goed voelde (voel me nu dus niet meer goed) en heb even de afwas gedaan en speelgoed opgeruimd........ja ziek zijn en een rotzooi gaan ook niet samen. 

Meer mama's die de griep hebben? Die ook vanaf het eerste moment gevloerd zijn? 

Dus mamas wat vinden jullie! Ziek zijn en mama zijn moet kunnen? Of Ziek zijn en mama zijn moet verboden worden? 

Wie van jullie kan nog fatsoenlijk functioneren als je ziek bent? Ik kan dus niet functioneren. Wie van jullie heeft tips voor mij, zieke mama. Ik leef nu op paracetamol en het werkt voor geen meter! Er is 1 groot voordeel van ziek zijn. Ik wilde beetje afvallen maar 7 kilo in minder dan een week had nu ook weer niet gehoeven!

9 jaar geleden

Shoot dat is wel heel heftig, sterkte met alles en probeer wat rust te nemen. Ik hoop voor je dat je wat hulp kan regelen.

9 jaar geleden

Oh nee dat meen je niet, longontsteking. Heb je medicijnen? Hoe gaat het met je? Heb je hulp gekregen of nog steeds alleen?

9 jaar geleden

Inderdaad, blijk er nu een longonsteking bij te hebben!!! Vet irritant en dit schiet niet op. Ben er nu echt klaar mee.

9 jaar geleden

Jeetje...zoveel afgevallen. Je hebt het goed te pakken. Mijn enige tip is uitzieken, hoestdrank etc werken niet, warme douche, lekker warm aankleden, thee met citroen en honing, en veel slapen. k had 40 gr koorts in de avond kapot gezweten. Had met tranen in mijn ogen voor mijn kindje gezorgd, maar veel samen dutjes gedaan. Toendertijd mijn man deed niks, dan moet ik alles zelf doen. Hij stuurde de kleine naar zn moeder dat was fijn maar te laat. Baby werd ook ziek. k had toch het huishouden gedaan op mijn "vrije dag". Veel beterschap