Snap

Mag jouw kind nog naar voetbal kijken na ajax-fey?

Met verbazing en afschuw heb ik de klassieker zitten bekijken. Wat een spreekkoren en dan die pop! Wat heeft dit voor invloed op kinderen.

ik weet dat een groot gedeelte van mijn kleuters naar het voetbal kijken. Maandagochtend in de kring wordt de ene uitslag na de ander gedeeld. De meeste zijn voor ADO maar ook Ajax en Feyenoord zijn vertegenwoordigd.

Maar wat wordt het steeds erger. De spreekkoren, de agressie en zelfs bedreigingen. Is dit iets dat wij onze kinderen willen laten zien en horen? Wat geven we onze kinderen mee? Het is okee om de andere speler van de tegenpartij uit maken voor hoerenjong? Te bizar

Maar vanmiddag was het toppunt voor mij bereikt. Wat hing daar te bungelen aan een strop? Een pop die Vermeer moest voorstellen! Wat? Ja echt. .. ik hoop dat geen één kind het heeft gezien, want dit is toch wel te bizar.

Zondagmiddag! Een tijdstip waarop kinderen de gelegenheid hebben om met hun ouders mee te kijken naar een klassieker. Iets waar iedereen naar uitkijkt.

Mijn ventje is nog te klein, maar ik ben benieuwd of er morgen hier iemand over begint. Ik hoop het niet want dit is niet iets voor mijn kleuters.

Mag jouw kind voetbal kijken? En wat doe je als dit soort dingen gebeuren?

7 jaar geleden

Ja heel veel moeders hebben dit ook meegemaakt,

7 jaar geleden

Ik heb er echt geen goed woord voor over. Had trouwens wel verwacht dat deze blog meer reacties zou krijgen. Is toch een hot onderwerp. veel moeders krijgen er ook mee te maken op het voetbalveld.

7 jaar geleden

Ja echt bizar dat ouders dat doen. Laat die kinderen lekker spelen.

7 jaar geleden

Ja inderdaad. Alsof het een spel van leven op dood id.