Snap
  • Mama
  • Momlife
  • #familie
  • #gewoonmama
  • #mamasmetcameras

Mag ik je ping?

Mijn eerste blog op Mamaplaats, Nouja beter gezegd eerste blog ooit!

Hi,

Wat superleuk dat je de tijd neemt om mijn eerste blog te lezen op Mamaplaats. Nou ja, eerlijk gezegd mijn eerste blog ooit! Best wel spannend dus…

Laat ik eerst eens even beginnen met mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Mélanie, ik ben 27 jaar en in het dagelijkse leven maak ik mensen blij met mooi haar. Ik vind het heerlijk om iemand gelukkig te maken met een nieuwe coupe en om mij te verdiepen in de nieuwste trends. Daarnaast heb ik een grote passie ontwikkeld voor fotografie. Kinderen voor de lens vind ik geweldig, zeker in combinatie met lifestyle! Dit komt onder andere door mijn lieve vriend Yannick waar ik inmiddels alweer 8 jaar samen mee ben. Hij is van fotograaf van beroep en via de fotografie hebben wij elkaar ook leren kennen.

Dit gebeurde tijdens een avondje stappen waar Yannick fotograaf was in de club. Ik was grotendeels sponsor van de cocktails en tequila die avond ?. (Grapje natuurlijk, maar mijn hard verdiende geld kon ik hier elk weekend wel kwijt.) Ik was net de trotse bezitter geworden van een BlackBerry (ja ja ken je die dingen nog? Met zo’n toetsenbord…), en voelde mij ontzettend stoer en vroeg aan Yannick: “Wat is je ping?”

Zo begon ons avontuur samen en dan ben je ineens 8 jaar verder, hebben we al heel wat prachtige plekjes van de wereld ontdekt, hebben ons eigen huisje gekocht en hebben samen de 2 mooiste en liefste dochters die je maar kan wensen.

En deze 2 kleine frummeltjes hebben bij mij een nieuwe passie aangewakkerd. Het vast leggen van de kleine dingen waar je gelukkig van wordt en wat je graag met de mensen om je heen wilt delen. En wie wordt er nou niet blij van zo’n klein ondeugend snoetje? Zelf vind ik Instagram hier een geschikte omgeving voor, Instagram is voor mij ook een inspiratiebron en leer je er snel leuke mensen kennen.

Via Instagram heb ik ook Jade ontmoet waarmee ik tegenwoordig lief een leed deel en kan bombarderen tot BFF. Jade is ook erg actief op het gebied van social media, soms krijg ik via haar hele leuke opdrachtjes om bijvoorbeeld kleding of andere soort producten te promoten door middel van fotografie, video en te posten.

De grootste ondeugd die je vindt op mijn Instagram account is Aylin van bijna 3 jaar oud. Aylin vindt het geweldig om gefotografeerd te worden en gaat er ook echt voor staan als een echt modelletje. We hebben ook altijd gezegd; “Als ze het leuk vindt doen we het, anders niet”. Hebben wij even geluk ?.

Ik vind het heerlijk om te zien hoe zij zichzelf ontwikkeld als klein mini mensje met hele grote verhalen. Zij gaat gerust een heel gesprek met je aan ook al heeft ze jou nog nooit ontmoet. Sinds kort is ze grote zus geworden van Neela die inmiddels alweer 2 maandjes oud is. En iedereen mag dat weten, maar dan ook echt iedereen! Er is nog geen dag geweest dat wij in de supermarkt lopen zonder te horen, dat is MIJN zusje. Beetje bezitterig, maar wel schattig :p. En zeg vooral niet tegen haar dat ze ergens nog te klein voor is... Want ja, zij is GROTE zus.

We hebben ook echt wel enorm veel geluk met Neela, zij is een heel tevreden kindje die je bijna zou vergeten. De eerste 3 dagen na de bevalling hebben we haar geen een keer horen huilen en nog steeds horen we haar eigenlijk alleen als ze honger heeft of als een krampje dwars zit. Een echte droombaby dus! Zo wil je er nog wel 1! (Hint aan Hubby ?)

Naast mijn gezin vind ik het heerlijk om in huis te rommelen, niet zo zeer het poetsen (blegh!) maar het ‘aankleden’ ervan. Heerlijk snuffelen bij de kringloop en het afspeuren van marktplaats voor leuke hebbedingetjes. Ook maken we in huis veel zelf. Ik ben de bedenker en Yannick de bouwer. Goed team dacht ik zo.

Ik ben nu wel erg benieuwd wat jullie van mijn eerste blog vinden en wat je graag nog meer van mij zou willen weten.

Liefs Melanie.

4 jaar geleden

Leuk om te lezen schat! :)

4 jaar geleden

Wat leuk om te horen! :) Moet alles nog even onder de knie krijgen hier maar ik ga jou ook zeker volgen!

4 jaar geleden

Je kan heel mooi schrijven, leuke blog! Welkom hier! Mag ik je volgen? :)