Snap
  • Mama
  • Gezond

Mag ik een nieuw lichaam?

Soms zou ik wel een nieuw lichaam willen, want dat van mij is kapot...

Al van kleins af aan kamp ik met mijn gezondheid. Oorontstekingen, infecties, meer dan een hand vol chronische ziektes, het gaat maar door.

Onlangs is er ook weer iets bijgekomen, namelijk een zeldzame ontsteking aan mijn hoornvlies. Deze ontsteking kan weken, maanden, maar ook jaren duren. Op een slechte dag is mijn zicht aan één oog maar 40%. Niet iets om vrolijk van te worden dus.

Momenteel is mijn gezicht ook weer ontzettend rood, een soort van ontstoken. Ik voel mij net een tomaat. Daarnaast ook weer een oorontsteking. Er gaat iets niet helemaal goed hierbinnen.

Op dit soort momenten zou ik dus heel graag een nieuw lichaam willen. Een lichaam dat gezond is. Even weer voelen hoe het is om gezond te zijn. Want hoe voelt dat gezond zijn? Ik weet het niet meer. In de zwangerschap voelde ik mij top en had ik van weinig last van alles. Wat zou ik dat graag weer zijn... zwanger. Alleen al omdat ik mij toen zo goed voelde. En ja, ook die dikke buik neem ik dan voor lief.

Helaas is er niks aan te doen en gaan we gewoon door. Ik ben altijd iemand die positief blijft. Everything is going to be okay zeg ik altijd. Maar hoe ouder ik word hoe moeilijker ik dat vind. Wat is er mis met mijn lichaam? Wat doe ik verkeerd? Het antwoord zal waarschijnlijk nooit komen.....

Liefs de Mama van Feline

7 jaar geleden

Dan heb ik het nog makkelijk maar ik kan je gevoel wel begrijpen. Ik denk wel eens heeft er iemand een nieuwe huid voor mij? dan ben ik van al die fibromen en vlekken af. Ik heb het "geluk" dat ik weet war er aan de hand is met mijn lichaam. Ik hoop dat jij er ook ooit een keer achter komt en dat alles op een plek valt. Sterkte met alles.