Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Luxe kamperen op de beste campings bij Canvas Holidays!

Kamperen is een feest voor kinderen. Ze hebben volop ruimte om te spelen, er zijn mooie zwembaden en ze maken snel vakantievriendjes. Een luxe kampeervakantie bij Canvas Holidays is ideaal voor een ontspannen vakantie met het gezin. Je stacaravan of bungalowtent staat compleet ingericht voor je klaar op de beste campings in o.a. Frankrijk, Spanje en Italië.

De meer dan 90 campings bieden volop faciliteiten, waaronder mooie zwembaden, restaurants en kinderclubs. De campings zijn ook een ideale uitvalsbasis om de mooie omgeving te verkennen. Zo geniet het hele gezin van een welverdiende vakantie!

Ruime keuze uit luxe accommodaties

Er is een accommodatie voor elke gezinssamenstelling en budget. Voor het echte kampeergevoel kies je onze ruime bungalowtent, met een unieke indeling met afgescheiden keukengedeelte. Er zijn 5 typen stacaravans, met 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers en extra luxe. Op de camping bij Parijs hebben wij luxe houten Chalets, die zelfs geschikt zijn om met twee gezinnen te verblijven.

Speciale extra’s voor kleine kinderen

Alle campings in ons aanbod zijn heel kindvriendelijk. Als je vakantie viert met heel kleine kinderen, heb je vaak behoefte aan extra comfort. Kies dan uit de 21 Mini-Campers campings, die speciaal zijn geselecteerd voor een vakantie met baby’s en peuters.

Op deze campings bieden wij gratis handige extra’s, zoals een baby- en peuterpakket of een buggy. Op alle campings zijn gratis kinderstoel of kinderbed beschikbaar. Let er wel op dit al bij uw reservering bij te boeken.

Profiteer van veel voordeel, ook in de schoolvakanties

Wanneer je ook met vakantie wilt, bij Canvas Holidays kun je altijd profiteren van veel voordeel.
  • € 125,- korting in de meivakantie
  • € 175,- korting in juni
  • Tot 10% korting in juli

   

     

11 jaar geleden

In de meivakantie zijn er 45 campings open. Ik zou het erg leuk vinden om een weekje met mijn man en drie kinderen naar camping Eden aan het Gardameer te gaan. Na de geboorte van ons jongste kindje, vier maanden geleden, heb ik het Hellp syndroom gekregen. Toen mijn dochtertje en ik weer thuis waren uit het ziekenhuis, was er weinig tijd om bij te komen. Daarom zou ik het heerlijk vinden om een weekje met zijn vijven naar het Gardameer te gaan, om weer eens heerlijk van elkaar te kunnen genieten in alle rust!

11 jaar geleden

er zijn 45 campings open en een weekje duinrel is best heeeeel erg leuk

11 jaar geleden

Eindelijk weer een keertje weer. Daar zijn we wel aan toe. Wij hebben in elk geval alvast een leuke camping aan het Gardameer geboekt. Niet bij Canvas maar Pharos Reizen.

11 jaar geleden

Wat een leuke campings! Ik ga tcoh nog eens neuzen voor de meivakantie!