Snap
  • Mama
  • #mamaplaats
  • #bloggen
  • #peuterpuber

LONG TIME NO BLOG HIER

Daar is ze weer hoor, twee jaar geleden mijn laatste blog geschreven. Had echt het mooie plan stap voor stap alles te beschrijven maar zie nu dat ik naar de versie poging ben gestopt. Lang verhaal kort, ik heb een geplande keizersnede gehad op 29-04-2022 en wij zijn sinds deze datum om 08.18 trotse ouders geworden van onze dochter Tess! 

Mijn verlof en kraamtijd heb ik in de eerste corona lockdown gehad wat hem niet echt mooier heeft gemaakt. Eerder een soort thuis gevangenis tussen vier muren met een newborn baby en 'alles is nieuw dus je wilt alles perfect doen'. 

Tess is nu alweer een heerlijke peuter puber van 2,5  die ik de laatste tijd graag even achter het behang plak. Al wil ik haar dan wel paar minuten alweer dood knuffelen, ze is gelukkig een enorme knuffelkont! Ze gaat ook al sinds een week of 2 naar de voorschool wat ze fantastisch vind! 

Ik ga het bloggen ook weer meer oppakken voor leuke blogs en verhalen vanuit mijn leven. Hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen! Zo niet is dit lekker mijn digitale dagboek hahah!

1 jaar geleden

Zo leuk! Ik lees graag met je mee