Snap
  • Mama
  • Momlife
  • Workout
  • mamaplaatscollab
  • goedgedaan
  • cloom

Lockdown en toch fit blijven? Dat doe je zo

Lockdown maar tóch fit blijven? Dat doe je dus zo!

Gezellige groepslessen en goed in te passen in drukke week.

Jahoor, ook deze Lockdown wordt het ons weer een stukje moeilijker gemaakt om lekker actief te blijven. Sportscholen weer dicht en ook buiten mag je met niet meer dan 2 mensen samen sporten. Als je al niet zo’n sporter was, denk je vast ‘laat helemaal maar’, maar ook voor de ervaren sporters onder ons wordt de glans er wel een beetje afgehaald. Maar laat ik nu net een tip hebben om met jou te delen. Want ik weet hoe je fijn samen kan blijven sporten, de persoonlijke aandacht kan krijgen van een instructeur, de deur niet uit hoeft maar dus wél fit kan blijven: met Cloom!!

Fit met Cloom

Met de online workouts van @cloomdotcom kan je lekker fit en actief blijven vanuit huis. Je kan zelf een workout en tijd kiezen ('s ochtends, tussen de middag of 's avonds) en via je laptop gezellig meedoen. Alles wat je nodig hebt is een (yoga) matje en je laptop, verder geen equipment, niks.

Tijdens zo'n workout krijg je begeleiding van een trainer die alles uitlegt en je persoonlijke aandacht geeft en er is een prettige, gezellige sfeer met andere deelnemers . Dikke aanrader deze manier van thuis fit blijven! Want je hebt toch de begeleiding en gevoel van een leuke groepsles en dat motiveert ontzettend én deze maand is Cloom dus nog gratis! Doe jij ook thuis workouts?

Misschien zien we elkaar wel tijdens je volgende Cloom workout, zwaai dan even :) Meer informatie vind je hier.

Snap
Snap
2 jaar geleden

Ik mediteer op zo'n manier en bevalt heel goed

2 jaar geleden

De tranen lopen over mijn wangen na het lezen van dit waar gebeurde ‘verhaal’. Lieve, lieve Jonah, je gaat met ons mee de toekomst in. Ik weet zeker dat we nog vaak aan je zullen denken want dat is nu al het geval. Dikke kus voor jou van oma en opa B. We zijn heel trots op jouw papa en mama! 💙💔🥰

2 jaar geleden

Griezelig zeg!