Blog header image

Lip Sync Battle - Must See

Oh my god! Dit is zo back to high school flash back! Love It! Muste See Televisie zender Spike

Ik moet eerlijk zeggen dat ik er eerst hard om moest lachen! Lip Sync Battle (door de weeks te zien op televisie zender Spike). Maar ik deed dit op de middelbare school ook regelmatig met vriendinnen.

Wij hielden dan logeerpartijtjes en gingen dan ook muziekvideo's die je vroeger nog op MTV of TMF kreeg nadoen. Iemand had dan een leuke clip/songs gezien/gehoord en opgenomen. Die gingen we dan nadoen. Alles werd tot in de puntjes (geprobeerd) na te doen. En nu doen dus de grootste sterren van America dat in Lip Sync Battle. De aflevering die nu bezig is, is echt mega lachen met Channing Tatum en zijn vrouw Jenna Tatum. 

We zouden hier dus nu gewoon beroemd mee kunnen worden hahahahah. Ik hoop alleen wel dat die video's die wij vroeger gemaakt hebben inmiddels allemaal gewist zijn hahah. Ik weet het trouwens niet heb helaas met die vriendinnen van vroeger geen contact meer, allemaal een andere weggenomen na de eerste twee jaar middelbare school (op mijn school zat klas 1-2 apart van de rest van de klassen).

Maar goed: Lip Sync Battle een echte aanrader om te kijken!