Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Lightbox - mijn super leuk verlate verjaardagscadeau

Eindelijk heb ik mijn verjaardagscadeau binnen. Nou ja eindelijk. Ik bedoel dan meer door mijn eigen getwijfel dan door de verzendtijd.

Eindelijk heb ik mijn verjaardagscadeau binnen. Nou ja eindelijk. Ik bedoel dan meer door mijn eigen getwijfel dan door de verzendtijd. Ik heb namelijk nogal een tijdje zitten te twijfelen of ik het wel of niet wilde. Uiteindelijk de welbekende knoop doorgehakt. Vandaag besteld morgen in huis, ideaal. Nou ja, in huis... op het werk (laten leveren). En ik ben er super blij mee!

Je kunt met de box leuke teksten maken. Als het donkerder wordt kan je deze box aanzetten, zodat er een licht wat erin zit begint te schijnen. De box wordt standaard geleverd met een groot assortiment aan letter. Ook enkele figuren (sterren en hartjes). Zo kun je de leukste teksten maken. Ik heb al een aantal leuke teksten die er nog in gaan komen:

Be You Beautiful self

Dream Wish Believe

Never Grow Up

I Choose to be Happy

Together we make a family

Think Happy Thoughts

Weten jullie nog leuke teksten die in de Lightbox A4 passen??

Volg je mij al via facebook of instagram?