Blog header image

Lieve mooie dochters

Soms is mama gewoon stom. Dat weet ik. Mama leert ook elke dag wat bij. Net al jullie.
Lindsy83
6 jaar geleden

Je bent niet stom maar mama en een mens. Niemand is perfect en dat verwachten je kinderen ook heus niet van je. Al begrijp ik het schuldgeveol dat je hierover naar je kinderen kan hebben zeker hoor. Dat heb ik ook en dat maakt ons ook weer mama :) Mooi en lief geschreven!

Marinde1985
6 jaar geleden

Dank je voor je bericht Lindsy83. Inderdaad, niemand is perfect. Ik wil gewoon dat mijn meiden weten dat alles wat ik doe ik doe uit liefde voor hun en ja ik ben ook wel eens boos of (in hun ogen) onredelijk. Maar tsja, ik ben ook maar ik.

rebo1982
6 jaar geleden

Herkenbaar hoor! (en wat een mooi plaatje erbij!)

Patricia van Ommeren
6 jaar geleden

Mooi geschreven en heel herkenbaar!

elsvdp
6 jaar geleden

Wat heb je dat prachtig onder woorden gebracht. Ik lees de liefde in jouw woorden. Niks aan toe te voegen: prachtig/ En: stom ben je geenszins, alleen maar een prachtmens dat het hartstikke goed doet!

Marinde1985
6 jaar geleden

Dank je voor je reactie REBO1982! Dit is een foto van mijn dochters tijdens een heerlijke boswandeling.

Marinde1985
6 jaar geleden

Dank je MAMA BLOGGER.

Marinde1985
6 jaar geleden

Lief van je ELSVDP. Ik heb ook zoveel liefde voor mijn meiden!