Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Lieve Mamaplaats

Lieve Mamaplaats,

Er moet me even iets van het hart:

Het is natuurlijk helemaal geweldig dat er in zo`n korte tijd zoveel blogsters bij zijn gekomen, maar misschien is het wel handig als jullie website daar een beetje op kan worden aangepast? Zo heb ik vandaag in mijn enthousiasme maar liefst 3 blogs geschreven, maar doordat vandaag heel veel mensen zo enthousiast waren, zijn mijn blogs ( en die van sommige andere blogsters ook ) nu al niet meer op de voorpagina te zien. Waarschijnlijk ongelezen ( 0 reacties in ieder geval ) en met een beetje pech blijven deze ook ongelezen. Toch wel jammer, want behalve dat het af en toe heerlijk is om even je hart te luchten is het natuurlijk ook leuk als het gelezen wordt en helemaal als er lieve of herkenbare reacties op komen. Dat vindt iedereen toch fijn?

Ik dacht zelf aan de mogelijkheid om meer blogs op de voorpagina te zetten ( eventueel een iets kleiner lettertype of alleen de titel met plaatje en minder regels ) of een paar rijen met alleen de titels van blogs van de laatste paar data naast de nieuwste blogs? Eventueel op onderwerp. Zo krijgt iedereen de kans om gemakkelijk te lezen / vinden wat ze wil.

 

10 jaar geleden

MAMAPLAATS: is het niet handiger en overzichtelijker om de blogs en de vragen in aparte rubrieken te plaatsen?

10 jaar geleden

Ik zag het al! Weer een hele verbetering...bedankt!

10 jaar geleden

Jippie! We hebben weer wat verbeterd: Onderaan de homepage vind je nu de link: BEKIJK ALLE EERDERE BLOGS. Klik hierop en je komt in het hele archief terecht. Als je nu even niet bent ingelogd, kun je eenvoudig terug kijken. Groetjes!

10 jaar geleden

Ja, ik doe mee...hi,hi