Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

 • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
 • Open blog community voor en door moeders
 • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Leuke Sinterklaascadeau tips, en kortingen!

Wat inspiratie voor leuke sinterklaascadeaus! De volgende sites hebben een overvloed aan leuk speelgoed, met kortingen die oplopen tot 25%!!

Het jaar is voorbij gevlogen! Pepernoten en chocoladeletters liggen alweer veel te vroeg in de winkel, het Sinterklaasjournaal is weer op TV én dit weekend komt hij met zijn pieten in Nederland. En jij vraagt je af: “Wat moet ik nu kopen voor mijn kinderen met Sinterklaas!?” Want jij wil natuurlijk je kinderen een onvergetelijke Sinterklaas geven! Maar dat moet wel een beetje betaalbaar blijven... En daarom geven wij je wat Sinterklaascadeau tips en inspiratie voor leuke cadeautjes die je online kunt kopen! Want de volgende sites hebben een overvloed aan leuk speelgoed, en met kortingen die oplopen tot 25%!

Sinterklaascadeau tips

Bart Smit Voor peuters heeft Bart Smit een luxe activiteitentafel. Met 15 verschillende activiteiten heeft uw baby of peuter. Kijk hier voor de Bright Starts Luxe baby activiteitentafel. Voor onze meisjes hebben we Barbie prinses Tori. Verander haar mooie prinsessenjurk in een Rockster-outfit! En natuurlijk hebben we ook iets voor de stoere jongens, namelijk de Lego Ninjago Turbo Shredder. Een stoere wagen die met zijn gevaarlijke rupsbanden overal doorheen rijdt! En met meer kortingen op merken zoals Barbie, Playmobil, Lego en meer!

SinQel Ook SinQel heeft veel speelgoed met kortingen! 15% korting op de fanartikelen van Ajax, Feyenoord, PSV en Barcelona (badjassen, sjaals, tassen, of leuke spullen voor de slaapkamer), 20% korting op Baby Born, en kijk op de site voor ander leuk speelgoed, met korting.

ilovespeelgoed Ilovespeelgoed heeft leuk speelgoed en grappige lifestyle producten! Zeker waard om eens een kijkje te nemen.

Slimmerspelen.nl Vind hier uitdagender speelgoed, leerzaam en van goede kwaliteit. Vanaf deze week nieuw in deze speelgoedwebshop: een unieke techniek-set, speciaal samengesteld voor SlimmerSpelen. Leer spelenderwijs alles over elektronica, vanaf 8 jaar

Personal Gifts Wil je er een persoonlijkere draai aan geven? Kijk dan eens op Personalgifts. Want wat is nu leuker dan een boek, met JOU in de hoofdrol? Of een chocoladeletter met een persoonlijke boodschap! Bij aankoop van een Woezel en Pip boekje, krijg je er zelfs nog een gratis cadeautje bij. Kies uit een gratis knuffel of een gratis doeboek.

Speelgoedpostorder.nl Nee, hier zijn geen Playstations of andere spelcomputers, maar wel veel creatief, educatief en sportief speelgoed.

Knuffelparadijs Knuffels zijn altijd populaire cadeaus. Meest verkochte zijn de Disney knuffels, en Handpoppen.

Top 10 speelgoed

 1. K3 Karaoke set
 2. K3 dansmat
 3. LEGO Technic Truck
 4. Monopoly Junior Party
 5. Twister Dance
 6. Vtech Toet Toet ambulance
 7. Play Doh snoepmachine
 8. Playmobil 5222 paardenranche
 9. LEGO 4204 De Mijn
 10. Bouncy huppelhondje

10 jaar geleden

Als je via ShopFISH! bestelt bij deze webshops dan krijg je extra korting! Handig toch?! :) http://www.shopfish.nl/category/sinterklaas-cadeaus