Snap

Leuke kindercamping in Frankrijk

Hoi,

wie weet nog een leuke camping in het bovenste gedeelte van Frankrijk? Ik zoek op diverse sites, maar kan niets vinden wat ik leuk vind of er is weer een disco bij.

Ik zoek een camping waar een zwembad is en ook leuke animatie. Er mag wel meer zijn, het liefst speeltuintjes op de velden.

Ik hoop dat jullie iets leuks weten.

Groet Cisz

7 jaar geleden

Altijd al fan geweest van Vacansoleil! Nathan http://www.kortingbutler.be/shop/vacansoleil/

10 jaar geleden

Waarschijnlijk ben je allang op vakantie geweest maar kijk eens bij parc de val de Loire. Het is twee uur onder Parijs en wij vonden het goed aan te rijden met onze zoon van 15 mnd. Misschien wat voor volgend jaar, wij vonden het heerlijk daar!

10 jaar geleden

Het is dan wel geen camping en het ligt niet in Frankrijk maar in Belgie (ardennen) maar het is er fantastisch! http://www.domainedechodes.be/nl/domaine-de-chodes.aspx

10 jaar geleden

Ik kan je niet helpen......ik en camperen gaan nog niet echt samen. Mijn man wil het wel heel graag gaan doen en we hebben al gekeken maar extreem grote tenten om het voor mij ook nog leuk te maken. Ben nog steeds niet om hoor ;-) Vind het echt niks. Ik hoop voor je dat je een paar leuke tips krijgt.