Snap
  • deel 3
  • #vooroordelen
  • vertalingen
  • achtermijnvoordeur
  • #trots

leuk nieuws tussen door:)

Best wel een beetje trots eigenlijk

Zoals jullie allemaal weten deel ik kleine stukjes uit mijn boeken. Die ik heb geschreven om de mensen te laten zien hoe dingen kunnen gaan, mensen iets te leren, en vooroordelen van mensen weg te nemen. Veel mensen hebben vooroordelen op het lezen van een klein stukje, Of als ze een gedeeltelijk stuk horen. Zonder het hele verhaal te weten hebben ze vooroordelen. Laat ik duidelijk maken dat ik ten alle tijden respect heb voor die mensen die vooroordelen hebben.

Mijn eerste twee boeken worden best wel goed verkocht en op beide boeken heb ik bijna 5 sterren op goodreads dus daar ben ik wel trots op.(en dan voor de mensen die gelijk een vooroordeel hebben ik word niet! Rijk van de verkoop)Ik deel ons verhaal om mensen wat te leren, en te laten zien dat ze uit shit situaties kunnen komen.

Ondertussen zijn ze nu ook in gesprek om te kijken of mijn boeken op de verplichte leestlijst komen van alle scholen die bv Social work geven. Tevens ook bij de minors huiselijk geweld. Dit omdat verschillende lectoren op hoge scholen vinden dat mijn boeken echt een toegevoegde waarde hebben waar enorm veel uit geleerd kan worden.(niet omdat ik graag selfies maak en geen zelfreflectie heb)

Maar het leukste nieuws dat ik wil delen, is dat ik mijn missie van vorig jaar dit jaar wel ga halen! Mijn eerste boek wordt vertaald naar het Engels. (Het kost ruim 5000 euro, nu begrijp je waar het verdiende geld van de boeken naartoe gaat.) Ik ben echt enorm trots dat dit mij nu gewoon gaat lukken, en dit betekent dan ook dat mijn eerste boek over de hele wereld verkocht kan worden. Huiselijk geweld is over de hele wereld hetzelfde. Uiteraard ga ik ook dit jaar proberen voor elkaar te krijgen dat mijn boeken ook allemaal als ebook uit zullen komen.

Het allerleukste nieuws is misschien wel dat ik bezig ben met deel drie jaja je leest het goed er komt een deel drie en ook die zal dit jaar uitkomen. Deel drie is uiteraard het vervolg op 1 en 2 maar met een twist. (verklap ik lekker niet)

www.uitgeverijterebint.nl zijn mijn eerste boeken te verkrijgen en uiteraard zal deel 3 daar ook komen

veel liefs en dikke knuffel voor mijn lieve volgers

3 maanden geleden

Gefeliciteerd!

3 maanden geleden

Gefeliciteerd Truusje!💗

3 maanden geleden

Wow! Jij bent zo sterke vrouw. Lees je blogs altijd en wilde je indd vragen of ze ook als e books uitkomen. Ik blijf je volgen en hoop snel je hele verhaal via een e-book te kunnen lezen.

3 maanden geleden

dankjewel voor je lieve woorden als eerste moet nu de vertaling en van boek 1. en die wil ik gelijk als ebook hebben. en dan spaar ik door om de eerste twee ook in ebook te laten maken.Ik wil wel heel snel maar mijn bankrekening gaat niet heel snel ahahahaha

3 maanden geleden

Proficiat