Snap
  • Mama
  • mama
  • Levenalsmama
  • mamavanvier
  • evenvoorstellen
  • Ben
  • Wie

Leuk kennis te maken!

Voorstelrondje: ik en mijn kroost

Toen ik afgelopen maand werd benaderd om voor mamaplaats.nl te schrijven, knapte ik bijna uit mijn velletje van enthousiasme. Natuurlijk wilde ik dat wel! Want als moeder van vier (b)engeltjes is geen dag hetzelfde! Ik heb genoeg om met jou te delen!  En wat is er nu leuker dan met andere mommies & daddies verhalen of ideeën uit te wisselen op zo'n heerlijk, eerlijk, open, platform als mamaplaats.nl. Ik zeg 'delen is vermenigvuldigen'.  Mee eens of niet?  Dus deze typmiep heeft haar laptop er maar eens bij gepakt om haar eerste stukje tekst te schrijven.

En daar is 'ie dan eindelijk!!  Vandaag speciaal voor jou een voorstelrondje!  

Mijn naam is Romy Koster (beter bekend als @Romy_Eleonore op Instagram ) en je herkent mij aan mijn weelderige bos krullen, volle lippen en een paar killer heels die ik heeeeel af en toe inruil voor een paar comfortabele stappers.

Ik ben 36 jaar, getrouwd met Roy, en de trotse moeder van vier prachtige kinderen die ik in een rap tempo op de wereld heb gezet. Speciaal voor jou heb ik een willekeurig kiekje met mijn kids van mijn Instagram geplukt, zie onder. Want als trotse moeder maak ik direct van deze gelegenheid gebruik om even met ze te pronken. Van rechts naar links stel ik ze met alle plezier aan je voor. Isabel is met haar zeven jaar onze oudste meid, gevolgd door onze oudste zoon Roderick die inmiddels ook alweer de 5 jaar heeft aangetikt, dan komt onze jongste zoon Noël die in december drie jaar wordt en last but not least onze jongste telg van 1 jaar genaamd Anne-Fleur. Met twee meiden en twee jongens zijn wij in goede balans!

En dan is er nog een man in het spel, de man die op zondag altijd het vlees snijdt. De vader van mijn vier heerlijke kids en mijn grote liefde Roy waar je meer over zult lezen in mijn blogs.

En dat is ME and MY FAMILY!

Dus bij deze een "hallo" vanuit mij. Wil jij meer over mij en mijn gezin te weten komen, volg mij dan. Super leuk!