Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

leuk bericht van mamaplaats

Het was totaal niet mijn dag totdat ik me mail opende van mamaplaats...

Het is een ochtend zoals alle andere. Manlief is al naar werk en ik word later wakker door het gekwebbel van me dochter(bijna7maanden) leuker wakker worden kan niet. Slaperig loop ik met haar naar de woonkamer het is half 8 ik hoor dat me zoon(net 2jaar) ook wakker is. Ik haal hem uit bed en zet koffie voor mezelf en thee voor hem en maak het ontbijt klaar en voor me dochter maak ik fles zodat we met zijn alle kunnen ontbijten.

Daarna maken we ons klaar om even een luchtje te scheppen en een boodschapje te gaan doen. Ik word gebeld door onze makelaar de koper kan het financieel niet rond krijgen een flinke domper voor ons aangezien we weer van voor af aan moeten beginnen met de verkoop en de koper ons verzekerde dat het allemaal wel ging lukken. je houd hier natuurlijk wel rekening mee maar tegenvaller nummer 1 vandaag.

Na het slaapje van me dochter gaan we even kijken in onze nieuwe huis opa en oma zijn aan het behangen en hopelijk kunnen we over 2 weken verhuizen. Ik loop naar binnen en mijn moeder zegt al meteen niet schrikken maar er zit kleur verschil in het behang en ja je ziet het heel erg en het zit al op de muren..... jeetje wat zonde van de tijd gelukkig wel na een paar telefoontjes met de bouwmarkt krijgen we nieuwe rollen behang. Het is niet mijn dag zeg ik nog tegen me moeder hopelijk niet nog meer van die rare geintjes....

Als de kinderen eindelijk op bed liggen en ik lekker mama tijd heb ga ik even me mail checken. Ik had me ingeschreven voor testmama voor de baboe bakfiets curve en wat zag ik tot mij verbazing in me postvak staan u zit in de voor selectie om testmama te worden. Wauw wat leuk na zo een dag als deze kon ik wel wat leuk nieuws gebruiken... ik ben het nog niet de testmama maar om weer een stapje dichterbij te zijn is leuk en begin al een beetje te dagdromen over wat ik allemaal ga doen met de bakfiets.

Voor iedereen die in de voorselectie zit succes! ik ga nog even verder met dag dromen :)

8 jaar geleden

succes