Snap
  • Mama
  • mamaplaats
  • mommy
  • workhard

Let's say hi!

Voor en door een hardwerkende ondernemende mama!

Even voorstellen... mijn naam is Vera, een 26-jarige moeder van Fender Wolf (vandaag alweer 3 maanden) of in moedertaal: 12 weken. 😭

Nu ik nog heerlijk geniet van mijn verlof (lees extra verlof!) ben ik fulltime aan het genieten van mijn zoon. Nouja, naast dat werk ik tijdens zijn slaapjes vaak voor mijn andere 'kindje'. Naast mijn nieuwe titel als kersverse moeder heb ik bijna 7 jaar geleden een succesvolle fashion webshop opgericht. Inmiddels run ik deze met mijn partner en een team vol meiden, love it! Hoewel werken met je partner niet altijd rozengeur en maneschijn is en we nu óók nog samen onze zoon moeten opvoeden, zal dit wellicht een veel besproken onderwerp gaan worden in mijn blogs😆. Naast de webshop hebben we ook nog een fysieke winkel. Busy mommy, yep that's me! 

Toen ik door mamaplaats benaderd werd leek het me leuk om te gaan schrijven over mijn leven als moeder en ondernemer. Voor mezelf ook nog een grote vraag hoe dit gaat zijn als ik weer volledig werk! So... heb nooit een blog geschreven maar ben dol op het schrijven en maken van content. Dit doe ik normaal voor mijn bedrijf en socialmedia. Daarnaast ben ik persoonlijk erg actief op socialmedia en kunnen jullie me volgen op instagram for your daily dose of babyspam😉.

Als je een leuk onderwerp weet of iets wil weten. COMMENT. Deze mama is nieuw. En onervaren. En onzeker. 

Ok. Bye! 🥰