Snap
  • Mama
  • Relatie

LEONIE: JOEY, ARTHUR & MARLOES DEEL 22

Joey heeft groot nieuws en ik zeg ja..

De volgende ochtend word ik wakker en ik zie dat het al laat in de ochtend is. Heb ik zo lang geslapen? Ik hoor Joey de badkamer uitkomen, hij doet de deur van de slaapkamer heel zachtjes open "He knapperd! Ben je eindelijk wakker?" knipoogt hij "Sorry ik.." "Geeft toch niks? Ik heb je lekker laten slapen." Ik kijk naar zijn naakte lijf. Ik kan er niet over uit hoe knap hij is. Zijn brede gespierde rug, zijn.. "Je was zo onrustig vannacht. Ben alleen maar blij dat je lekker uitgeslapen hebt. Wat een avond gisteren" Joey draait zich om en ziet dat ik naar hem lig te kijken. "Bevalt het knapperd?" Hij lacht naar me "Joey, je bent fantastisch." Hij loopt naar het bed, rukt de dekens van me af en komt op me liggen, zijn handen naast mijn hoofd. Hij zoent me "En bevalt dit ook?" "Hmhm" "En dit?" Hij zoent mijn nek, hij weet dat dat mijn zwakke plek is. "Ja.." zijn lippen gaan naar m'n borsten, zijn tong speelt met m'n tepels. "Is dit wat je wil?" vraagt hij. "Ja.." kan ik nog net uitbrengen voor hij met één hand mijn handen boven mijn hoofd vast houdt en zijn andere hand mijn slipje in laat glijden.. 

Even later staan we samen onder de douche. Joey wast mijn haar en ik sta tegen hem aan. Deze momenten zouden eeuwig mogen duren. Ik zou willen dat het nooit zou stoppen, dat ik voor eeuwig hier samen met hem kan staan. Ik voel me veilig, geliefd en ik kan de berichtjes die ik gekregen heb even loslaten. Ik wil me geen zorgen maken, ik wil niet nadenken over wat er kan gaan gebeuren. Gewoon genieten van Joey en onze tijd samen. 

"Lieffie ik heb nagedacht" zegt Joey. Ik schrik op uit mijn gedachten en ben bang dat hij me doorheeft. "Waarover?" "Ik weet dat ik dit niet zo moet doen en dat het misschien veel te snel is, maar alsjeblieft, kom bij me wonen. Die nachten zonder jou zijn verschrikkelijk. Ik wil wakker worden naast je, voor je zorgen, je geven wat je verdient, je gelukkig maken. En ik weet dat de afgelopen weken niet zijn geweest zoals we zouden willen, maar ik beloof je dat het beter wordt. Le ik wil samen met je zijn, werken aan onze toekomst samen, en misschien ook ooit niet meer met z'n tweetjes maar.." zijn hand gaat over mijn buik. "Toen ik je daar zag zitten met Luna wist ik het zeker. Jij bent de vrouw van mijn dromen. Hoe je mijn zus opvangt, hoe lief je voor haar bent. Echt Le, alsjeblieft?" Ik kijk hem aan en ik wil niets liever dan ja schreeuwen. En hoe misplaatst het misschien ook is.. Ik zeg ja. Hij tilt me op, zoent me en zet me tegen de muur. "Schatje dit moeten we vieren" zegt hij terwijl zijn handen over mijn billen gaan en hij zijn kruis tegen me aan drukt. 

Ik krijg nooit genoeg van Joey denk ik als ik naar beneden loop. Ik ga thuis even wat spullen halen en heb gezegd dan terug te gaan naar Joey. Als ik thuis kom ligt er een envelop op de mat. Ik pak het op en zie dat er geen postzegel op zit. "Gek, dan is het hier door de brievenbus gestopt." Ik scheur hem open en haal de inhoud eruit. Ik heb het gevoel dat mijn hart stopt met kloppen. Ik krijg geen adem en moet gaan zitten. Op de tafel ligt een stapel geprinte foto's. Allemaal van mij. Ik op straat, ik in de auto, ik bij de voordeur, onderweg naar het feest van de sportschool, samen met Maaike, zelfs foto's waar ik voor het keukenraam sta. Op de brief die er bij staat, staat groot geschreven "Je bent van mij. Besef dat goed. X" Ik voel de tranen in mijn ogen, maar ik wil niet huilen. Ik moet rustig blijven. Rustig nadenken. Arthur zit in Bangkok, die kan het niet zijn geweest. Loïs is onder controle zeggen Joey, Chantal en Chris. Wie dan? 

Het enige wat ik me kan bedenken is dat ik naar Joey moet. Ik pak snel spullen bij elkaar, stop de envelop met foto's in mijn tas en stap naar buiten. Ik stap in de auto en rijd naar Joey. Ik heb het gevoel dat ik word achtervolgt, maar ik zie niets verdachts. Buiten adem kom ik aan bij Joey, hij staat me al op te wachten "kijk daar heb je de knapste vrouw en die is van mij!" roept hij vanuit de deuropening. Ik stap naar binnen, wit, bezweet en buiten adem. "Le? Gaat het?" "Nee. Joey.. ik moet je iets laten zien" 

Hoe zal Joey reageren op de foto's?

7 jaar geleden

Heb vandaag de hele reeks gelezen en kijk uit naar het vervolg

7 jaar geleden

Kan niet wachten op de volgende delen :)

7 jaar geleden

Ben benieuwd wie het is..spannend!!

7 jaar geleden

Wie zou het zijn!! (Maak je de bovenstaande tekeningen ook zelf? Past er goed bij! )