Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Lekker zonnig in Italie!

Zo nou het is eindelijk zover! Ik lig op dit moment lekker languit op een ligbed deze blog te schrijven, en het is me tot nu toe ook nog eens de vakantie geworden die ik in mijn hoofd had. Alleen eergisteren was het dan regen en donderslag die we over ons heen kregen. Maar daar hebben wij zelf nog geen eens gek veel van gemerkt want Chelsea en Jeamy lagen toen al in dromenland en wij lagen toen ook al lekker in bed in onze stacaravan een filmpje te kijken op mijn laptop.

Chelsea heeft alleen voor zichzelf besloten dat ze liever deze vakantie bij opa en oma in de caravan slaapt dan in ons eigen caravan,want bij ons gilt ze alles bij elkaar en bij opa en oma in de caravan valt ze wel gelijk als een blok in slaap, maar mij en Jim maakt het eerlijk gezegd ook niet zo heel erg uit want het is tenslotte alleen voor de nacht en we zitten allemaal op een rijtje precies naast elkaar in aparte stacaravans. Alleen aan Jeamy hebben we wel af en toe onze handen vol aan, want die komt nu zelfs drie keer in de nacht in plaats van thuis 1 keer. Het is wel even wennen hoor zo met kinderen op vakantie want het zijn ook niet alleen onze kinderen maar die van mijn beide broers zijn er natuurlijk ook, en daar moet je ook natuurlijk af en toe wel een oogje in het zeil bij houden. Het is wel leuk om te zien hoe je de kinderen hier elkaar zo ziet vermaken, af en toe zo lief maar zo nu en dan de competitiestrijd is beslist aanwezig en daar zijn de ouders dan weer voor om als de kippen erbij te zijn en dan te beslissen wie deze keer in zijn recht staat en wie er helaas in traantjes uit zal barsten. Wij hadden het geluk dat we met Jim zijn bus zijn gegaan en we daardoor lekker veel speelgoed mee konden nemen voor de kinderen, onder andere Chelsea haar fiets die ook in gebruik wordt genomen door de andere kindjes in ons “straat” voor deze vakantie, heel leuk maar dat zorgt wel voor extra scheidsrechtertje spelen voor de volwassenen. Ikzelf vond het eerlijk gezegd best wel moeilijk om dan ook echt alles mee te nemen, en niets te vergeten wat we hier nodig hebben, en vooral voor de kinderen dat ze aan niets zal ontbreken. Maar ik moet zeggen dat me dat toch aardig is gelukt. En ik vind stiekem ook eigenlijk gewoon een beetje leuk als zelfs mijn moeder af en toe iets bij ons komt lenen, het klinkt misschien als iets kleins en onbenulligs. Maar gewoon omdat het nu toch mijn eerste keer is dat ik nu toch ook voor mijn gezinnetje moet denken, zodat we wel alles mee hebben genomen wat we hier ook maar trachten nodig te hebben. Heb ik thuis hierdoor alweer de nodige kopzorgen voor gehad de dagen ervoor.

Maar de kinderen zijn op dit moment lekker aan het zwembad samen met papa, opa en oma, en de rest van de familie, maar ze zullen zo wel terug komen dus ik ga mijn even snel douchen zodat ik dalijk lekker alvast Chelsea en Jeamy onder de douche hier kan doen en dan gaan we lekker barbecueën. Jullie horen van de week nog van ons vanuit Italië ! Ik heb er in ieder geval wel alvast een paar leuke foto’s van onze eerste week hier erbij gedaan.

12 jaar geleden

Hi Ingeborg, Dank je wel voor je reactie! De vakantie is sinds vandaag wel hellemaal afgelopen, maar het was inderdaad een hele goede vakantie geworden :-) En met dank aan mijn schoonszus die ook mee was, bezit ik nu ook nog eens over een aantal hele mooie vakantiekiekjes als herinnering. Echt mooie foto's kun je maken met zo'n camera met 3d-lens echt een aanrader (maar best wel aan de prijs,hellaas) groetjes Simone

12 jaar geleden

Klinkt goed die vakantie!! Mooie foto's ook... Fijne vakantie nog, Groetjes, Ingeborg