Snap

Leeftijdsverschil

Mijn vriend en ik hebben een aardig leeftijdsverschil.

In het begin ging onze relatie wat moeizaam omdat hij in een andere tijd is opgevoed dan ik ben. Maar met de tijd werd alles makkelijker en zijn nu al 3 jaar samen. We zijn beide maar 1 vriend en vriendin hieraan verloren,  het waren kennelijk dus geen vrienden. 

We hadden het wel eens over kinderen gehad omdat we beide nog geen kinderen hadden en dit wel graag wilden. En vanwege ons leeftijdsverschil moesten we hier niet te lang mee wachten. 

Ik stopte met de pil en werd meteen de 1ste keer zwanger, dit was voor de zomer dus aan de ene kant was ik super blij en aan de andere kant baalde ik wel dat ik nu niet meer kon drinken,(niet dat ik verslaafd ben) maar we zouden lekker op vakantie gaan naar Curaçao en ja daar lust je wel een drankje. Maar goed ik kon me inhouden want dacht natuurlijk aan de gezondheid van me kleine kindje.

Tijdens de zwangerschap hadden we het natuurlijk vaak genoeg over de opvoeding omdat mijn vriend een stuk ouder is denkt hij heel anders over sommige dingen. En ik ben in de tijd van nu opgevoed dus ik denk aan de opvoeding van nu. 

Veel mensen vroegen zich dan ook af hoe we hem gingen opvoeden en wat we hem wel en niet zouden leren etc. Veel mensen gingen zich er mee bemoeien wat erg vervelend was. Uiteindelijk bepalen wij dat zelf en zien we wel hoe dat in de toekomst zal gaan. 

1 ding is zeker we willen allebei het beste voor onze kleine man, en we zien wel wat de toekomst ons brengt en hoe WIJ hem opvoeden. 

10 jaar geleden

Mijn man en ik schelen 15 jaar, ik ben altijd gevallen voor oudere mannen. Dit is vooral moeilijk geweest voor mijn ouders. Ze zijn nu echter dol op mijn man en gelukkig ben ik hierdoor nooit vrienden verloren, maar makkelijk is het niet altijd. Ik herken veel in je verhaal, maar alles wat telt is jullie liefde.

10 jaar geleden

Zolang jullie respect hebben voor elkaar en goed naar elkaar luisteren dan kom je al een heel eind en voor liefde staat toch geen leeftijd ? ;) Geniet er maar lekker van !

10 jaar geleden

Hey mijn man en ik schelen ook aardig wat, wij hebben 2 zoons er zijn wel wat kleine dingen die wij verschillen in opvoeding maar praat er goed over dan kom je er altijd uit.

10 jaar geleden

Ja precies, de basis dingen is natuurlijk hetzelfde en ja verder is het geven en nemen met elkaar ja. Bedankt jij ook met je gezin.