Terug
Blog header image

Langer dan ik hebben kan

Wat zijn vier dagen in een mensenleven? Nou, best veel eigenlijk......
Loes van der Leer
6 jaar geleden

Oeff, 4 dagen achter elkaar of 4 dagen over de hele maand? :O Wel leuk voor je zoontje, maar ik kan goed begrijpen dat het even slikken is voor je.. Virtuele knuf!!

Chiara
6 jaar geleden

4 dagen achter elkaar! Ja, wel leuk voor hen natuurlijk maar poeh.. Wel even slikken hoor.. Dankjewel x

Lindsy83
6 jaar geleden

pfoe hey, ik begrijp je heel goed! Ik vind 4 uur al lang dus 4 dagen zou echt killing zijn! Volgens mij ga je hem straks helemaal doodknuffelen als hij weer bij je komt! Alvast heel veel sterkte voor deze dagen! Maar veel knutseltijd inplannen om jezelf af te leiden ;)

Chiara
6 jaar geleden

Oh die is de pineut wanneer hij weer thuiskomt ja haha gelukkig heb ik nog even om me erop voor te bereiden, het is deze week nog niet zover... En ik ga inderdaad het knutselen en klussen in die dagen proppen! ;)

nijn81
6 jaar geleden

Alle eerste keren zijn zwaar, lijkt me. Ik heb het bij mijn nicht gezien (verlaten door haar man vlak na de geboorte van hun dochter). Die eerste keer dat haar ex hun dochter een hele vakantie mee nam! Ze zag er zo tegenop! Nu is dochterlief al weer zeven en ik zie dat ze echt wel qualitytime heeft met zichzelf als haar dochter bij haar ex is. Zo heeft ieder nadeel ook z'n voordelen. Maar nu is jouw zoontje nog zo klein.... En jullie zijn tot nu toe onafscheidelijk geweest.... Lijkt me heel verdrietig, die eerste keer. Maar wel tof dat je je ex en je zoontje dit gunt!

Anoniem
6 jaar geleden

Ah, ik leef met je mee. Dikke knuffel en wie weet hoe snel die dagen gaan... Je mag altijd hier koffie komen drinken ;-)

MummySuze
6 jaar geleden

Wat is nu een mamaswap??

MummySuze
6 jaar geleden

Vier dagen zonder zoontje? Ik snap je benauwdheid en bezorgdheid dondersgoed!! Probeer het te zien als tijd voor jezelf??? Voor zove dat kan?

Joycies
6 jaar geleden

Hmmm 4 dagen... snap je gevoel. Dikke knuffel voor jou!

Chiara
6 jaar geleden

Ohh de eerste vakantie moet ik ook niet aan denken! Nu blijft hij tenminste nog in de buurt! Ach, het zal ook vaker voor gaan komen en het is niet dat ik meer recht heb op tijd met hem maar zoals je zegt, de eerste keer en zo jong is even omschakelen.. Gelukkig heb ik nog een week om me mentaal voor te bereiden!

Chiara
6 jaar geleden

Dankjewel voor je lieve reactie! Ik ga mezelf gewoon bezighouden zodat de dagen zo voorbij zijn! Hou ik je aan hoor ;)

Chiara
6 jaar geleden

Nou, dan worden moeders van Mamaplaats die zichzelf opgegeven hebben onderling aan elkaar gekoppeld en dan wisselen we een dagje van kind! Heel leuk! haha neehoor, dan maakt iedere moeder een leuk cadeaupakket (je krijgt een vragenlijst en kunt haar Blogs lezen) en stuurt deze op naar degene waaraan ze gekoppeld is. Op dezelfde dag mag iedereen het pakket uitpakken!

Chiara
6 jaar geleden

Ja zo ga ik het ook invullen hoor, en het komt ook heus wel goed maar het is gewoon even rot.. Zolang zonder m'n mannetje die toch ruim een jaar zo'n 24/ bij me gehad heb :)

Chiara
6 jaar geleden

Dankjewel voor de digitale knuffel x

Anoniem
6 jaar geleden

Mag! Gezellig, woon in het midden van het land ;-)

Blog header image

My family

💜