Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Langer dan ik hebben kan

Wat zijn vier dagen in een mensenleven? Nou, best veel eigenlijk......

Na een heerlijke zonnige dag met familie bij een geweldige pannenkoekenhuis met speeltuin omdat mijn neefje 7 geworden was, zat ik dolenthousiast te fantaseren en bedenken wat ik allemaal voor leuks kan maken/regelen voor de mamaswap 2.0. Genietend van de kans om weer even met iets leuks en positiefs bezig te zijn zonder me druk te maken om de negatieve dingen die het afgelopen jaar voorgevallen zijn! Een google hier een Pinterest daar! Van alles opslaan en vrolijke notities maken zodat ik niet de helft meteen weer vergeet! 

Terwijl ik haast verdrink in creativiteit hoor ik ineens een harde *ping*.. Mijn telefoon verteld me dat ik een bericht heb.. Een bericht van mijn ex met werkschema en de dagen dat hij vrij is om tijd te besteden met onze zoon. Zonder me ergens druk om te maken lees ik het bericht en ineens lees ik: "vier dagen". Vol ongeloof vraag ik hem of hij alle dagen wilt of dat hij puur zijn schema doorgeeft. Waarna ik met mijn hart in mijn keel de reactie lees waarin hij zegt de vier dagen te willen zodat hij dezelfde band op kan bouwen met onze zoon als dat ik heb..

Slik... Natuurlijk zal ik hier niet tegenin gaan want hij heeft net zoveel rechten en ik wil niet anders dan dat zij een geweldige band opbouwen! Maar nog nooit ben ik zolang zonder hem geweest als fulltime mama zijnde. En ondanks dat ik weet dat ik hier niets tegenin kan en mag brengen breekt nu al mijn hart als ik er al aan denk zolang zonder hem te zijn. Velen zullen dit vast melodramatisch vinden want tja: Wat is nu vier dagen op een mensenleven? 

Ik zal jullie zeggen; verdomd veel! 

7 jaar geleden

Mag! Gezellig, woon in het midden van het land ;-)

7 jaar geleden

Dankjewel voor de digitale knuffel x

7 jaar geleden

Ja zo ga ik het ook invullen hoor, en het komt ook heus wel goed maar het is gewoon even rot.. Zolang zonder m'n mannetje die toch ruim een jaar zo'n 24/ bij me gehad heb :)

7 jaar geleden

Nou, dan worden moeders van Mamaplaats die zichzelf opgegeven hebben onderling aan elkaar gekoppeld en dan wisselen we een dagje van kind! Heel leuk! haha neehoor, dan maakt iedere moeder een leuk cadeaupakket (je krijgt een vragenlijst en kunt haar Blogs lezen) en stuurt deze op naar degene waaraan ze gekoppeld is. Op dezelfde dag mag iedereen het pakket uitpakken!