Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Lang leve Marktplaats!

Mijn kinderen zijn dol op sprookjes en op Disney. Toen de oudste vorig jaar de eerste voor stukjes van de musical The Little Mermaid op televisie zag, werd ze dan ook razend enthousiast en vroeg ze papa of hij dit programma wilde opnemen. ( grappig,  ze had niet in de gaten dat dit een musical was, die in het theater kwam en  dus niet op de televisie.)

Ik ben toen op zoek gegaan naar goedkope kaarten, maar dat viel echt niet mee. Zelfs met de actie 'kinderen gratis' betaal je al gauw rond de 140 ! euro en dat vinden we dus echt ( veel te ) veel. De AH actie en de Blokkeractie ging voorbij, maar het bleef voor ons simpelweg te duur.

De maanden verstreken, maar vandaag besloot ik maar weer eens een keer op Marktplaats te gaan kijken en wat denk je? Er staan nu gigantisch veel kaarten op voor The Little Mermaid, aangezien veel mensen deze kaarten hebben gewonnen via de Nationale Postcodeloterij. Wij zelf hebben niet gewonnen, maar hebben toch het lot uit de loterij: voor 20,50 totaal hebben we namelijk 4 kaarten kunnen kopen voor de voorstelling op Eerste Paasdag in het Beatrixtheater in Utrecht! Voor dat geld kun je nog niet eens naar de bioscoop met zijn vieren.

Natuurlijk moet ik nog even afwachten of de kaarten ook daadwerkelijk aan komen ( ze stuurt ze morgen op ) maar stiekem wil ik uit gaan van de goedheid van de mens ( en voor het gemak ook voor de zorgvuldigheid van TNT,ahum ) en dus rekenen we er maar gewoon op dat de kaarten veilig in onze brievenbus belanden.

Ik verheug me nu al op die blije gezichtjes!! ( en stiekem lijkt me de voorstelling zelf ook heel leuk ) Lang leve Marktplaats!

10 jaar geleden

Het was geweldig; mijn blog staat online!

10 jaar geleden

Hoeraa!! De kaartjes zijn net binnen gekomen.

10 jaar geleden

Ik hoop het ook.( en zo lijkt het via de mail wel ) Ik heb in ieder geval voor de zekerheid nog maar even niets tegen de meiden gezegd...

10 jaar geleden

Ik hoop zeker dat je een eerlijke verkoper getroffen hebt! Heel veel plezier in ieder geval :D