Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Laat ik me even voorstellen

Hallo allemaal!

Ik ben uitgekozen als één van de thuiswerkmamas en ik zal dan ook wat actiever gaan worden op de site. Tenminste dat is wel mijn bedoeling! Ik dacht, laat ik me even voorstellen, so here goes:

Mijn naam is Kim, ik woon al mijn hele leven in Amsterdam, heb een dochter van anderhalf, Lily genaamd, en nu zo'n 10 jaar een vriend, Robert. Ik werk part-time en heb daarnaast een heleboel hobby's  die eigenlijk allemaal op hetzelfde neerkomen, ik hou er van om dingen te maken/creëren. De ene keer doe ik dat door te haken, dan weer mozaïeken of beeldhouwen. 

Ik vind  het erg leuk om met mijn kleine meid te spelen, kleuren en verven. Omdat ze niet naar een opvang of crèche gaat gaan we in ieder geval één keer per week naar een speelotheek waar ze dan ook met andere kindjes van haar leeftijd kan spelen, zeker zolang ze nog niet naar de psz hoeft. Ik kan niet wachten tot het mooie weer hier gaat beginnen, dan kunnen we tenminste wat vaker naar buiten om te spelen, rennen enzovoort. 

Ik spreek jullie vast snel, en ik hoop dat jullie mijn blogjes een beetje interessant zullen vinden. Tot blogs!

Groetjes Kim

10 jaar geleden

Ik heb geen gegevens via facebook hoeven doen, maar verder snap ik je wel. De subopdrachten maken helemaal dat er meer tijd in gaat zitten dan je zou denken. Maar goed, ik doe dit ook meer in de avonduren waar ik normaal misschien tv zou kijken, dus dan kan ik net zo goed en stukje tikken :-)

10 jaar geleden

hoi Kim, ik heb heb net een mail gekregen, Mn artikel is goed, maar er is nog iets mis met de linken van de voordeelclub enzo, moet ik nog even nachecken.

10 jaar geleden

Heb jij al en reactie van mamaplaats gehad? Ik heb maandag avond direct de mail gestuurd maar geen bevestiging niks gehad...

10 jaar geleden

Leuk! Ik mag ook artikelen gaan schrijven! Net aangemeld op de site en nu alles eens even aan het bekijken. Gelijk maar even een "algemene blog" geschreven. Leuk om te doen. Succes met je artikel!