Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Kriebel de kriebel!!

Ow jee, daar komen ze weer, de kriebels! Nog eventjes geduld hoor.....

Mijn lieve vriendinnetje heeft een heel kleine meisje gekregen, 8 weekjes oud is ze nu. Ook een andere vriendin is nu bijna 6 maanden zwanger. Mijn tante is vorige week bevallen van een heel klein mooi meisje.. En waar je mee omgaat word je mee aangestoken!!!!

Daar zijn ze weer hoor, de babykriebels!!! Ook al is mijn kleine man nu pas 14 maanden en moet ik nog steeds eerst even een paar nachtjes doorslapen voordat ik er serieus over wil nadenken.. Maar ik verlang alweer naar zo'n klein wondertje in mijn buik. Eerst de zachte plopjes, daarna de schopjes. De prachtige echo's en het showen van m'n buik. Heerlijk! Ik weet in elk geval zeker dat het tóch niet bij een kleintje blijft, als het ons gegund is uiteraard!

Wat is het toch en wonder die kleintjes! Maar eerst dit kleine aapje nog een beetje groter krijgen, en daarna zien we wel weer ;) We zitten nu in de fase waarin we de hele dat "nee, niet doen" zeggen en we met regelmaat achter het kleine ventje moeten aanrennen omdat hij een afstandsbediening, telefoon, of iets anders te pakken heeft gekregen met zijn grijpgrage snelle handjes ;) Ongelofelijk dat dit kleine rennende mannetje 14 maanden geleden nog een ieniemini klein mensje was, volledig van mij afhankelijk. Ook al zijn ze groter ook ontzettend leuk, die gedachte aan ieniemini handjes en voetjes doen het ook flink laten kriebelen in mijn buik!