Snap
  • Huismamavan4
  • gebrokenenkel
  • Internationaalchauffeur

Koningsdag: "Het werd zwart voor mijn ogen"

Wat als een mooie dag begon eindigde in voor mij een nachtmerrie.

Koningsdag 2023, we hadden er zin in. Wel waren we later wakker dan we afgesproken hadden. Dus deden we snel ontbijten en hup op de fiets.

We waren snel op bestemming, fietsen gestald en op slot. Het was mooi weer en vrolijke mensen.

De meisje kwamen als snel bij een kraampje waar ze leuke spullen zagen. 

Toen belde mijn vader of we er al waren en samen met de meisjes keken we na hem uit.

Mijn 1 na oudste vloog hem om zijn nek en ook de andere gaven hem en hun grote zus een knuffel. Oudste logeerde bij mijn ouders.


Mijn ouders hadden het gezien en wilde na huis, nie wetend da ze naderhand nog weg wilde.

De meisjes wilde nog spelen en ik vondt da prima. De jongste in de speeltuin en de 2 middelste op springkussen. Toen wilde ik eigenlijk ook na huis maar de 2 middelste wilde nog 1 ding doen en ik dacht prima maar daarna wil ik echt na huis.

Ze stonden in de rij, ineens gingen er een paar kinderen weg en stonden ze vooraan.

Toen mochten hun. De 1 in een harnas en de ander mocht helpen om kratten aan te geven.

Toen kon de 1 er nie meer bij. Ik zei nou dan wisselen we mama helpt haar wel.

Dit ging goed totdat.........

Ik gaf haar krat aan wilde er vanaf stappen, de eerste tree ging goed maar bij de tweede ging het mis. Het leek zwart voor mijn ogen te worden en mijn enkel zwakte eerst na links en toen na rechts daarna viel ik op de grond en pas toen beste ik wat er was gebeurd. 

Ik heb vreselijke pijn maar enkel lijkt nie gebroken te zijn. Vader gebeld deze is mij en de meisjes komen halen. Bij hap deden ze moeilijk maar werdt wel geholpen. Na zk want blijkt meer aan de hand te zijn. Kids afgezet bij me moeder. Daar zat ik dan met de vader, mijn rots in de branding in het zk. Er werden foto s gemaakt. Toen mocht ik na een kamertje daar werdt me van alles en nog wat verteld maar wat me bij bleef is da me enkel gebroken is, heb een instabilie breuk. Moet dus nog onder het mes. Heb gibs gekregen en krukken. Ruim 4 uur in zk gezeten. Wat een pech zo heb je nooit niks en zo is je enkel gebroken en moet je geopereerd worden.

Mijn jongste mag 8 mei voor eerst na basisschool en ik kan haar nie weg brengen. Ik kan de trap nie op om mijn kindjes te helpen om na bed brengen of om ze wakker te maken. En mijn man is internationaal chauffeur. Of te wel ik ben 2 weken alleen.