Terug
Blog header image

Kom maar op met die Clean 9!

Willen jullie op de hoogte blijven van mijn bevindingen en wat het met mijn lichaam doet?? Ik zal alles éérlijk opbiechten!! Let me know!!

Het nieuwe jaar is aangebroken en alle goede voornemens liggen weer op tafel..

-Gelukkig nieuwjaar nog allemaal, beste wensen. Dat 2016 voor jullie liefdevol, gelukkig en gezond mag verlopen!-

Normaal gesproken doe ik niet meer aan die voornemens, want ik kan me er meestal toch niet aan houden..

* Guilty *

Echter wil ik wel gezonder gaan leven en fitter. Voor de zwangerschappen, had ik wel een goed figuur vond ik zelf. Toen kwamen er natuurlijk 2 kinderen binnen één jaar, wat niet heel bevordelijk is voor een vrouwen lichaam ;-).
Echter mag ik nog niet klagen hoe ik eruit zie. Alleen het gaat erom dat je zelf tevreden bent toch?

Dus ik ben al met een vriendin wezen sporten en let ik op mijn eten. Geloof me het is best moeilijk met al die lekkere verleidingen haha! 

Vanaf vandaag ben ik begonnen met het Clean 9 pakket, puur om mijn lichaam even te resetten en positief te kunnen beginnen met een nieuwe start!

Ik ben benieuwd of jullie interesse hebben om te weten hoe deze 9 dagen mij verlopen, of dat er geen interesse is.. 
Als er interesse is, zal ik elke avond een blog posten van die dag :-)!

Ik hoor het graag van jullie!!!

EvaD
6 jaar geleden

Ik ben bezig met afvallen, want inderdaad een bevalling is niet bevorderlijk voor een vrouwenlichaam! Dus ik ben zeker heel benieuwd naar je bevindingen hierover! Succes!

Lindsy83
6 jaar geleden

Ik ben vooral benieuwd wat dat pakket inhoud. en ja als er dingen zijn om te helpen met afvallen is dat altijd mooi natuurlijk, dus als het werkt, lees ik het zeker graag ;)

Anke024
6 jaar geleden

Leuk, ik zal de ervaringen gewoon delen.. Wellicht is het denk ik alleen makkelijker om dit na de 9 dagen te doen, maar dan wel bijhouden per dag. Dus dan zal ik als ik klaar ben, opnieuw een blog plaatsen!!

Anke024
6 jaar geleden

Leuk, ik zal de ervaringen gewoon delen.. Wellicht is het denk ik alleen makkelijker om dit na de 9 dagen te doen, maar dan wel bijhouden per dag. Dus dan zal ik als ik klaar ben, opnieuw een blog plaatsen!!

Boysmama2
6 jaar geleden

Hoe is het gegaan??

Blog header image

DE GEZELLIGSTE PUZZELTIJD VAN HET JAAR

Jan van Haasteren Junior

Wie kent ze niet, de creatieve en humoristische puzzels van Jan van Haasteren Junior. Elke puzzel heeft zijn eigen verhaal.

De perfecte tijd om te gaan puzzelen

Het wordt donkerder in huis, de kaarsjes staan aan, een heerlijk moment om samen te puzzelen. Je gedachten op nul en helemaal in de puzzel verzinken. Met één doel, de puzzel op te lossen.

Wist je dat als jongere kinderen puzzelen ze een betere hand- oogcoördinatie ontwikkelen? Kinderen hun geheugen wordt gestimuleerd, welk stukje paste niet en welke zou dan wel kunnen passen? Ook leren ze door te gaan als het even niet lukt en in oplossingen te denken.

Herken je dat gevoel ook? Dat geluksgevoel als je weer een puzzelstukje op de juiste plek hebt gelegd? Dopamine komt vrij in je hersenen als je een stukje weer goed gelegd hebt, ook wel het gelukshormoon genoemd. Hierdoor word je blij, krijg je een voldaan gevoel en zin om de puzzel af te maken.

Op zoek naar herkenningspunten 

Jan van Haasteren Junior zijn niet zomaar puzzels. Dat Jan van Haasteren een striptekenaar is geweest is wel te zien in zijn puzzels. Je kan helemaal in je gedachten verdwijnen in de puzzel. Je eigen stripverhaal bedenken. Al puzzelend kom je allerlei verschillenden karakters tegen.

Heb jij de kenmerkende Jan van Haasteren items al weleens gevonden, als de haaienvin, schildpad, superslak of de handjes? Deze zijn vaak te vinden in de puzzel. Uren lang kijkplezier na een voldaan gevoel van het maken van de puzzel.

Wij zijn dol op de Junior puzzels van Jan van Haasteren, na het laatste stukje gelegd te hebben bedenken we ons eigen verhaal erbij en vertellen deze aan elkaar. Dit wekt de leukste momenten op! Humor, dat heeft Jan van Haasteren wel!

Als je ze zelf wil bestellen, als cadeautje voor de feestdagen bijvoorbeeld (tip!), dan kan dat hier. Veel puzzelplezier! 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Jumbo Games. 

Blog header image

Sinterklaasavond met PLUS

Het heerlijke avondje staat weer voor de deur. De leukste tijd van het jaar vind ik zelf. De dagen worden korter en het is langer licht. Dat betekent voor mij gezellig samen op de bank met de openhaard en kaarsjes aan. En uiteraard met wat lekkers. Eerst boodschappen doen. 

Sinterklaas

Voordat we lekker kunnen smikkelen op de bank met deze donkere dagen voor Sinterklaasavond, gaan we boodschappen doen. Wij komen graag bij PLUS omdat daar fijne aanbiedingen zijn. Ik blijf toch een Nederlander zullen we maar zeggen, haha. Buiten de aanbiedingen is het vers gesneden beleg van PLUS onze favoriet! 

Voor Sinterklaas hebben ze ook een ruim assortiment aan lekkernijen. Zoals chocoladeletters in vele verschillende smaken, pepernoten in vele verschillende smaken, chocolade Sinterklaasjes, banketstaaf of speculaastaart en nog veel meer. Persoonlijk vind ik de pepernoten van het eigen huismerk heerlijk knapperig. Ook die met chocolade eromheen vliegen er hier thuis doorheen. Ook altijd erg handig voor het schoentje zetten om de schoentjes te bestrooien.

Onze favorieten 

Waar ik nog meer voor naar de PLUS ga is het ruime assortiment aan groente en vlees. Persoonlijk ben ik vaak een beetje inspiratieloos als het om avondeten gaat. Op de website van PLUS kan je veel recepten vinden, erg handig als je, net als ik, inspiratieloos bent. Je kunt het heel makkelijk online bestellen of je maakt een lijstje en gaat dan naar de winkel. Net wat je makkelijk vindt.

Online boodschappen doen

Moeder Teresa hier vergeet altijd boodschappen te doen en moet dan soms per week wel 8 keer op en neer naar de supermarkt. Gelukkig hebben ze online boodschappen uitgevonden. Daar kun je fijn per categorie zien wat je besteld hebt. Echt heel handig en praktisch als je net zo’n chaoot bent als ik. 

Waar gaat jullie voorkeur naar uit? Online of winkel? En doen jullie meteen voor de hele week boodschappen of lekker 3 keer op een dag? 

Voor het heerlijke avondje van Sinterklaas heb ik lekker strooigoed in huis gehaald. Ook lekker broodjes voor in de oven en natuurlijk vleeswaren van PLUS. Een lekker hapje voor op tafel is ook altijd gegarandeerd succes. Wij zijn er klaar voor, jullie ook?

Blog header image

Mama mist jou

Foto’s van je kijken blijft zo moeilijk.            Als ik je zie word ik zo blij en verdrietig tegelijk.                                                                                                  Verdrietig dat ik je nooit meer kan knuffelen, kusjes kan geven en vast kan houden.                                                             Blij en trots dat jij mijn dochter bent. Ook al ben je er niet meer, mama denkt elke dag aan jou.