Snap
 • Mama
 • Babyspullen
 • comfort
 • kraamoutfit
 • zwangerschapspyjama
 • voedingspyjama
 • huispak

Knusse momenten in een heerlijk huispak

Ik ben de hele dag druk bezig geweest, maar nu ben ik thuis, de kinderen liggen in bed, even lekker douchen en dan… een fijn huispak aan en met m'n mannetje op de bank. Ik vind het het fijnste moment van de dag! Mijn huispak is dan ook een van mijn favoriete kledingstukken.

 

Hetzelfde geldt vast voor een fijne kraamoutfit. Immers, juist tijdens de zwangerschap is het heerlijk om een comfortabel huispak te hebben om in bij te komen van een drukke dag of lekker in te relaxen tijdens je zwangerschapsverlof. Maar… zorg er wel voor dat dit huispak tegen het einde van je zwangerschap schoon in je “vluchttasje” zit! Samen met je kleintje zie je er dan stijlvol uit op die eerste belangrijke foto’s in het baby-album (en niet zoals ik destijds in een wijd t-shirt en m’n trainingsbroek…). Daarna kan je de kraamvisite er prima in ontvangen en als je borstvoeding geeft is dit een perfect kledingstuk voor de nachtvoedingen. De voedingsfunctie in de tops is eenvoudig te openen, zodat je zelf warm blijft terwijl je kindje heerlijk aan je borst weer in slaap valt. Kortom een mooie, comfortabele kraamoutfit kan je dagelijks dragen vanaf het begin van de zwangerschap tot de borstvoedingsperiode en ver daarna! Je zal dus waarschijnlijk meerder positie-huispakken nodig hebben…

Als je op zoek gaat naar een kraamoutfit let dan even op de volgende zaken:

 • Zachte, elastische stof die met je meegroeit
 • Sneldrogende stof, zodat je bij een "melk-ongelukje" de top snel uit kan spoelen
 • Voedingsclips in de top, zodat je de kraamoutfit als voedingspyjama door kan dragen
 • Een fijne ondersteuning voor de borsten, die niet knelt tijdens de nacht.
Hieronder heb ik even wat mooie en comfortabele modellen voor je uitgezocht.

[caption id="attachment_14171" align="aligncenter" width="500" caption="Cake Lingerie, "Toffee Apple""][/caption]

Deze kraamoutfit is van Cake Lingerie is vooral uitermate geschikt voor vrouwen met een grote cupmaat. De stof valt eerst nog soepel om je heen, maar rekt mee met je groeiende buik en borsten.

 

[caption id="attachment_14172" align="aligncenter" width="452" caption="Amoralia, "Love from...""][/caption]

Het leuke extraatje van deze Amoralia-kraamoutfit is dat je ‘m kan combineren met een bijpassend babypakje. Dat worden prachtige kraamfoto’s!!

 

[caption id="attachment_14174" align="aligncenter" width="374" caption="HOTmilk, "Love of my life""][/caption]

Of zie je jezelf al in deze “Love of my Life”-kraamoutfit van HOTmilk. Deze bestaat uit 4 basisstukken (lange broek, short, shirt met ¾ mouw en topje) en kan je naar hartenlust mixen & matchen. Handig als je er overdag “aangekleed” bij wilt lopen, maar je het ’s nachts snel warm hebt. En ook leuk… je kan ‘m deze week winnen op Mamaplaats.nl!

12 jaar geleden

De tweede kraamoutfit is echt heel leuk! heel trendy

12 jaar geleden

Ik zie net dat je het kan winnen, even een berichtje sturen dus!

12 jaar geleden

Ik vind de Lof of my life thuispak zo verschrikkelijk mooi! Die ga ik binnenkort bestellen als het geld weer binnenstroomt