Snap
  • Mama
  • #keizersnede
  • #liefde
  • #nieuwebaan
  • 2020
  • Corona

Knipper, knipper 2021

Het is al weer een tijdje geleden dat ik wat heb geplaatst, dus allereerst wens ik iedereen een gelukkig en gezond nieuw jaar toe en hoop ik dat al je mooiste dromen uit mogen komen. 

Dat gezegd hebbende voelt het voor mij alsof ik 2020 bijna de hele tijd heb gedroomt, naast onze grote vriendin Corona kuch-kuch, was voor mij en het gezin 2020 een fantastisch jaar! 

In maart werden we een gezin doordat Bram geboren werd, en tuurlijk het ging niet zoals ik in mijn hoofd had want op 16 maart ging de lockdown in en op 17 maart is hij geboren. Ik had zo graag mijn ouders en schoonouders in het ziekenhuis gehad, vooral miste ik mijn eigen vader en moeder die ik pas 2 dagen later heb gezien omdat ik een keizersnede heb gehad. Die 2 dagen krijg ik nooit meer terug. Nu kan je natuurlijk denken mens zeur niet het zijn maar 2 dagen.... Maar als jonge moeder die net onder het mes is geweest wou ik niets liever dan even knuffelen met mijn papa en mama. 

Begin april is Martin begonnen aan een nieuwe baan, doodeng al zeg ik het zelf. Van een vast contract naar springen in het diepe met een pasgeboren baby en een vrouw die geen baan heeft. Uiteindelijk is dat de allerbeste stap geweest die hij kon maken voor onze toekomst, van 5a6dagen werken en ook 's Avonds naar 4 dagen werken en vooral thuis dus hij mist niks van Bram zijn ontwikkelingen. En heeft hij nu al een vast contract aangeboden gekregen! 

Sinds corona zijn wij allebei een jaar ouder geworden, leerde Bram zelfstandig zitten,rollen en tijgeren. Heeft hij 2 tanden (en op dit moment zijn er 4 onderweg) kan hij in zijn handjes klappen, tong uitsteken en zichzelf optrekken tot staan in bed. Heb ik een fiets gekocht en hebben we ons eerste rondje gemaakt, zijn Martin en ik 1 jaar man en vrouw, vierde we Bram zijn eerste sinterklaas en kerst en zijn we veilig het nieuwe jaar in gegaan.

Ons jaar was beperkt in het niet uitgaan en onze familie minder zien, dus eigenlijk hadden wij nergens last van. Wij hebben het geluk gehad dat er nog niemand in de directe kring ziek is geworden, en ik hoop ook dat corona snel weg is, zodat iedereen elkaar weer eens vast zou kunnen houden. 

Het is gewoon januari 2021, over ongeveer 10 weken is Bram 1 en zijn we echt het jaar rond. Knipper, knipper dag 2020 hallo 2021! 

Liefs,

Julia

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij JuliaKorteweg?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.