Snap
  • Mama

Knip knip... Dag krullen

Vandaag de dag van het kappersbezoek... Daar gingen zijn schattige krullen

Na ongeveer 3 maanden  had ons zoontje zijn eerste knipbeurt. Hij had namelijk echt heel kort haar maar onderaan zat een dikke rand haar, het leek net een matje. Dit moest er dus echt wel af en zo werd de eerste knipbeurt een feit...

Nu met 17 maanden is pas knipbeurt nummer 2. Zijn haar is nog steeds super dun en vlassig en zit vol krullen. Super schattig, maar echt niets mee te beginnen.

Oh wat had ik moeite met afscheid nemen van de krullen. We hadden het er namelijk wel eens eerder over om zijn haar wat in model te brengen in de hoop dat het haar dan wat dikker zou worden en wat minder babyhaar zou zijn.  De vorige keer kon deze mama dat nog niet aan. Vandaag dan toch de knoop doorgehakt. Zijn haar moest echt geknipt gaan worden. Als je de krullen uittrok was het echt super lang! Ooit zou het toch geknipt moeten worden om een beetje model te krijgen en makkelijker zou dat moment echt niet worden. Toen nog de twijfel opscheren of bijknippen. Met scheren zou er helemaal weinig van het dunne haar overblijven dus het werd knippen.

Meneer vond het allemaal wel interessant met een knipmantel om en zat lekker bij papa op schoot alles te bekijken. Prachtig vond hij het. 

En daar gingen ze.... knip knip....

Gelukkig voor mama is een deel van de krullen gebleven, namelijk bovenop. De zijkanten en achterkant is nu helemaal netjes geknipt en er zit nu echt model in. Stiekem staat het toch wel een stuk beter nu en ben ik er erg blij mee!  En toch kan ik ook nog van zijn lieve krulletjes bovenop genieten!