Snap
  • Mama
  • lief
  • schattig
  • kleuters
  • verliefd
  • Kleuterliefde

Kleuterliefde

Verliefd

Mijn zoon is verliefd! Heel erg verliefd op Kensi en zij ook op Niels. Deze twee zijn echt TE schattig samen, je hart smelt helemaal!!

Echter gisteren was het een zwarte dag voor mijn lieve Niels. Huilend en goed overstuur kwam hij de school uitgelopen ( maar echt snikkend). Mijn eerste vraag was dan ook meteen wat is er schatje? Met een pruillip keek hij mij aan, ik tilde hem op ''Wat is er?'' Je schrikt toch als je kind huilend uit school komt. Ivm Corona krijg je ook niet meteen alle informatie van de juf want zij moet nog 29 andere kinderen veilig bij hun ouders of grootouders zien te krijgen. ''Nou kom op wat is er.'' ''Kensi heeft geen verkering meer met mij!!'' Stiekem moet ik lachen maar ik zie dat het hem echt heel erg raakt. De moeder van Kensi draait zich om en zegt wat is er gebeurd? Ja jou dochter heeft het uit gemaakt met MIJN zoon! Ook zij moet lachen als Kensi komt aan lopen ''Wat hoor ik is het uit met Niels?'' Ze knikt ''Ja ik hem nu verkering met D.'' Maar dat vind ik niet leuk!! Schreeuwt Niels.

Avonds als wij bij opa en oma pannenkoeken gaan eten zit het hem nog altijd heel hoog. ''Oma! Er is iets gebeurd, Kensi heeft geen verkering meer met mij.'' Oma zegt natuurlijk dat ze dat heel jammer vind maar Niels vervolgd, Denk dat ik dan maar met S. verkering neem.

Vanmorgen racen de jongens op hun step naar school en ik hoppel er achteraan met Anna in de draagzak. Als ik aan kom lopen hoor ik gejuich! Er gaan allemaal duimen omhoog, HET IS WEER GOED!!! Ik moet weer zo hard lachen ''Serieus?'” Ja!! zegt de moeder van Kensi, hij kwam aan gestept en vroeg meteen Hebben we weer verkering Kensi? “Ja Niels.''

Het lijkt wel een sprookje! 5 jaar en dan al zo bezig zijn met verkering hebben, dat beloofd nog wat voor in de toekomst!