Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Kleren kopen.... een RAMP!!

Kleding kopen vind ik heerlijk.... behalve als het voor mezelf is.

Maar nu moet ik er echt aan gaan geloven en wel binnen een week! Volgende week doet mijn nichtje haar communie en dan wil je er als tante toch wel netjes uitzien op zo'n dag.

Nu ben ik al weken op zoek naar een leuke outfit maar het lukt me echt niet. Mijn lichaam is nog niet in model zullen we maar zeggen. Onze dochter Danee is nu bijna 4maanden oud maar het lijkt of ik nog 4 maanden zwanger Na mijn vorige zwangerschappen had ik er niet zo veel moeite mee als nu. Toen zat ik al weer heel snel in die ene strakke broek. Helaas nu dus niet en daar moet me ik me maar bij neer gaan leggen.

Waar ik echt een gruwelijke hekel aan heb is om met tig verschillende kledingstukken zo'n klein pashokje in te duiken om je daar vervolgens in al die outfits te wurmen. En dan staat er ook nog vaak zo'n super slank verkoopstertje je op te wachten aan de andere kant van het gordijn...

Nee laat mij maar lekker thuis alles op mijn gemak passen!  Dus gaat hier ook nu weer de laptop aan en liggen de folders binnen handbereik en gaan we "lekker"shoppen onder het genot van een kopje thee met een koekje.  De eerste bestelling die ik vorige week gedaan heb is al weer retour naar afzender... pfff de tijd begint nu echt te dringen. Nu hopen dat ik bij deze bestelling wat meer geluk heb anders zit er niks anders op dan toch maar met stapels kleding dat vervelende hokje in te duiken en te gaan passen....fingers crossed!

10 jaar geleden

Yesss!! Ik heb een leuke outfit! Dus geen ellende met pashokjes haha.

10 jaar geleden

ga zelf graag naar de miss etam. daar zijn de verkoopsters niet zo iel, dat je jaloers word. ik heb het probleem ook. vreselijk. daarbij weet ik nooit zo goed of het ook wel echt staat. maar idd is dan de onlineshop een uitkomst

10 jaar geleden

Ik doe tegenwoordig ook veel online shoppen. Heb je al dat gedoe niet. Je hebt dan ook veel minder last van dat minderwaardigheidsgevoel. Ik ben zelf bezig met afvallen, maar die flubberbuik die zit toch nog behoorlijk in de weg. Ik hoop dat die toch ooit nog een keer weg gaat (voor een gedeelte in ieder geval). Hoop doet leven zeggen ze toch?? Ik begrijp in ieder geval heel erg goed je gevoel!! Heel veel sterkte ermee!

10 jaar geleden

och.. ja!!! ik snap je frustratie! niets past! ik ken het helaas... maar thuis shoppen van achter de laptop vind ik dan ook wel weer moeilijk hoor. op een plaatje ziet de kleding er vaak toch heel anders uit dan in het echt. Heb jij daar geen last van dan? het lijkt mij dat je dan weer heeeel veel terug moet gaan sturen, want dan ook weer frustrerend is.... Geef mij dan toch maar die kleine pashokjes! maarja... smaken verschillen! :-)