Snap
  • Mama

Kleine monsters in mijn huis

De eerste week werken zit erop..! Voor mij wennen maar voor mijn peuters al helemaal.

Ik had er zo geen zin in, het idee weer van huis te zijn. Wonderbaarlijk viel het nog best mee. Je bent toch best snel weer gewend. Helaas zijn mijn peuters nog niet helemaal gewend dat mama weer gaat werken. Elke keer een huilbui als ze me al in werkkleding zien lopen. Krijsen als ik de deur uit ga. En dan te bedenken dat ze gewoon bij papa zijn. Voor mijn verlof leken ze er toch minder moeite mee te hebben.

Het zal wel weer een fase zijn, alsof ze nu veel bewuster zijn van het weggaan van mama. Kom ik thuis dan krijg ik wel een warm welkom en rennen ze meteen naar me toe, dat is dan toch weer fijn.

Het hele peuter gebeuren brengt soms monster gedrag met zich mee, maar dat zal er wel bij horen :) 

6 jaar geleden

Het is iets wat anders is dan eerst dat is gewoon even wennen. Die van mij zitten sinds kort op de bso. Vinden er ook niks aan en zeuren ook al op woendag avond dat ze daar op donderdag naartoe moeten. Het is niet anders, maar leuk weggaan is anders idd. Owja die van mij zijn bijna 9 en bijna 7 dus het heeft meer met verandering te maken dan met fases denk ik. Of ik zit in een heeelle lange fase ;)