Snap
  • Mama
  • #mamaplaats
  • #mamablog
  • #opvoeden
  • #werkendemoeder

Klaar met gezeur over Corona

Mamablogger

Train je brain op de manier waarop je naar jezelf, anderen en de wereld kijkt. De wereld is eindeloos complex en elke gebeurtenis heeft zowel positieve als negatieve kanten. Waar je vervolgens de nadruk op legt, kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen.

En er moet mij even wat van het hart, ik ben er inmiddels helemaal klaar mee met dat gezeur en geklaag van mensen over Corona en het nieuwe leven!

Ja de wereld ziet er anders uit, ja we moeten ons leven even een andere invulling geven, maar vraag jezelf eens af.. ben je gezond? Zijn de mensen om je heen nog in leven? Heb je nog een baan? Kijk je weer met andere ogen na jezelf/gezin/relatie?

Voor alle mensen die niet overuren werken in de zorg, of die nog in goede gezondheid zijn, die nog een baan hebben, STOP met klagen!

Het is tenslotte kerst, sta eens stil bij de dingen die je nog wel hebt, die wel goed gaan, wordt je een leuker en blijer mens van! Ik sluit de dag altijd af met de cliënten op mijn werk door met ze samen de dingen op te noemen die wel wel goed gaan, dat je positiviteit kan trainen ook als je een beperking hebt.

Dus omdat het nieuwe jaar er weer aan komt, en iedereen weer goede voornemens gaat doen, laat het dan zijn dat we wat positiever met z’n allen worden!

Train jij je brain?

Tips altijd welkom ↓

🎄Fijne tweede kerstdag, liefs 🎄

3 jaar geleden

Stop met klagen, stel je zelf niet aan. Alles word kapot gemaakt heeft niks meer met Corona te maken. Maar dat mag je niet zeggen. Want dan ben je een conplotdenker