Snap
  • Mama
  • Nieuws

Kindjes op bed, mama op de bank... Of nog niet...

Als de kindjes op bed liggen is het dan mama tijd..? Of nog lang niet...?!?

Zo, 20.04u alle 3 de kindjes gewassen, voorgelezen en op bed. Gaat deze (zwangere) mama dan nu op de bank? Neeee, zou eigenlijk wel "moeten" maar nog niet alles is gedaan. Nog even stofzuigen en dweilen, ik wil graag dat de kindjes morgen weer lekker kunnen spelen op de grond. En dat terwijl iedereen, ja iedereen, die thuis komt of bezoek komt de schoenen uit moet.

Ondertussen ook nog even het toilet schoonmaken, laatste speelgoed opruimen, de knutselspulletjes ordenen, nog een keer de"vingertjes" van de tafel af poetsen, vaatwasser uitruimen en computers uit...

Weer een keer naar boven want er roept er nog eentje.. "Kan niet slapen", 

"Nou, dan ga je maar rusten, val je vanzelf in slaap, hou van jou welterusten..". 

"Ja maar" 

"Slaap lekker".

En dan nu op de bank? Nee, ik hoor dat de droger klaar is, hup naar de zolder droger uitzetten, was opvouwen en opruimen. Weer naar beneden de dweil emmer legen en opruimen.

En nu? Heb ik mijn "rare to-do lijst" afgewerkt? Of toch nog even een stofdoek over het tv meubel..?!? Nee, ik stop ermee, klaar voor vandaag, ben al vanaf een heel vroeg bezig. Vannacht waarschijnlijk weer een paar keer eruit, speentje kwijt, neus dicht, deken niet vast enz.. Hoort erbij, ik klaag ook niet, maar zeg ook niet dat het altijd rozengeur en maneschijn is...

Ja, het is zover, ik schenk wat drinken in, ik pak wat lekkers en "kruip" de bank op. Tv aan, ipad erbij. Even Facebook, Instagram, pinterest, Telegraaf enz checken. Ook de tv-gids app even bekijken, komt er wel iets leuks, of kan ik net zo goed doorgaan..? 

Nee, ik blijf zitten. Klaar voor vandaag. 

's avatar
9 jaar geleden

Hoi! Leuk dat je hebt gereageerd. De kindjes ruimen ook zelf hun speelgoed op, maar er blijft af en toe wel eens wat liggen onder een stoel/bank/tafel enz. Ben nu nog vroeg in de zwangerschap, maar zal steeds zwaarder worden.. We houden gewoon vol.. Haha! Liefs..

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij AngeliqueJonkers?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.