Snap
  • Mama
  • Babyspullen
  • kinderen
  • kinderkamer
  • kamer
  • inrichting

Kinderkamer inrichten, hoe hebben jullie dat gedaan?

Recent een bezoekje gebracht aan Kid's Factory. Prachtige en spannende winkel met stijlvolle en trendy producten. Voor ieder wat wils, maar......stevig aan de prijs.

Eenmaal thuisgekomen, boordevol inspiratie ben ik maar wat trots op onze babykamer. Het is een mengelmoes van Marktplaats, zelf klussen en rommelmarkt. Zie bijvoorbeeld deze houten commode. Voor € 25,- op MP gescoord, brandweerrood geverfd en mooie, stoere sterrenknoppen van Ikea erbij gekocht. Het behang was wel een aardige uitgave (Eijffinger), maar daar was ik simpelweg in 1 klap verliefd op.

Maar nu ben ik benieuwd hoe jij je babykamer hebt ingericht. Heb je het in 1 keer alles bij elkaar besteld of ben je maanden op zoek geweest naar een bepaalde inrichting? Vertel!

11 jaar geleden

ik heb n hele saaie baby kamer eigelijk... de commode en t bedje heb ik via n vriendin van haar vriendin gekreegen die wouden het in de openhaard gooien!!! het was nog n super nieuw bedje en commode en mooi zag het eruit t was maar n half jaartje gebruikt, en ik vond het super mooi dus eigelijk niet zo gek dat ik t graag wou hebben! de muren heb ik wit gelaten en n paar hartjes aan gehangen bij elkaar vond t wel schattig. er hangt nog n klamboe (wit) en dat was het. ik heb t bewust zo gedaan omdat er in januari hier n grote renovatie vanuit de woning bouw gaat plaats vinden en dan gaat t dak eraf en krijgen we n nieuw dak vanwege de asbest, dus daarna ga ik flink aan de slag maar wel met veel knutsel en doe t zelf dingen! dat vind ik leuk en vaak is dat nog t mooiste omdat t uniek is!

12 jaar geleden

Wij hebben een stoere jongens kamer gemaakt. Een groot MDF huis uitgezaagd opgehangen en behangen onder de commode (van MP). Daarna hele leuke lakentjes in de kleuren van het behang besteld bij Tiny Heroes. Deze website heeft enorm veel beddengoed Verder hebben we bij een tapijt winkel een stoer autokleed besteld ook in de kleur rood met blauw. De rest van de kamer heeft ook die kleur. Blauwe gordijnen, een bijpassende lamp ook bij Tiny Heroes besteld en 't ziet er super stoer uit!

12 jaar geleden

wij zijn de van asten in tilburg binnengelopen en daar een aanbiedingkamer (wat helemaal onze smaak ook nog eens was, dus de korting was dubbel mooi meegenomen) besteld. De hornbach binnengelopen op zoek naar lila behang wat we niet hebben kunnen vinden (niet naar onze smaak) maar daar hebben we wel de candypink behang gezien waar we meteen verliefd op werden dus tegen plan in die meegenomen, blik roze verf en vriendlief heeft in de bouwvak het kamertje in elkaar geklutst terwijl zwangere ik lekker van het weer kon genieten. Das het voordeel van zelf niet handig zijn. Meubels zijn wit/bruinig en past in elke kleur kamer. Veel andere spulletjes zoals badje en kleertjes, traprekje hebben we gekregen of 2de hands

12 jaar geleden

Ik heb een super vloer (hoogglans antraciet grijs) voor 3x niks op de kop kunnen tikken. De ene muur is wit, de andere zachtroze en ééntje wil ik nog graag behangen met grijs/witte stippen. (maar ik kan het juiste behang niet vinden) Meubeltjes zijn allemaal wit en de lakens wit met roze en grijs. Ben nog steeds rete trots op de kamer.