Snap
  • ruzie
  • Ruzie contact verbroken
  • Familiebanden

Kinderen de dupe van ruzie tussen familieleden

Dat het zo zou escaleren had in niet verwacht.

Dat het zo zou escaleren had in niet verwacht. Wel dat er iets zou gebeuren, dat wel.

Met kerst barstte een bom. Tussen mij en mijn zus en gezin. Iets wat er aan zat te komen. Begin van 2023 begon er iets wat nu niet meer goed komt.

Wij waren altijd 4 handen op 1 buik. Zij was onwijs belangrijk voor mij. Haar kinderen voelde als de mijne. Ik kwam daar 1-2x per maand een weekend, haar huis voelde als thuiskomen. 

Er kwam iemand in haar leven, ik gun haar de wereld maar ik kon niet met hem omgaan. Er zijn vele redenen waardoor ik besloot niet met hem om te willen gaan. Dit besluit koste mij de band met mijn zus.


Van elke maand naar 2x in het jaar, van alles bespreken , teveel bellen, naar geen contact meer. Alleen toen het om de kinderen ging.


Met kerst is de boel ontploft. Door mij, door hun. Ik ben weggegaan (gestuurd door familie) en belandde bij de Mac Donalds met de kinderen. 

Roddels worden verteld en op mijn hoofd staat “ schuldig “.

Ik bedacht meteen dat ik hoopte dat mijn neefje en nichtjes geen kant zouden kiezen, althans neutraal , dit omdat het niks met hen te maken had. De hoop was weg toen ik niks meer hoorden .

Het erge hierin vind ik dat mijn kinderen de dupe zijn van deze ruzies, mijn zus heeft ze verwijderd uit fb. Negeert ze .


Hun horen niet de dupe te zijn. Nu kan ik regelen dat mijn ex-man contact onderhoud met MIJN zus. Als het om de oudste twee gaat.  Want de jongste kunnen ze niet meer zien, want exman gaat daar niet over .


Het is niet dat ze hem niet mogen zien. Maar ik wil ze niet meer zien, en gezien ik verantwoordelijk ben….


Ik mis mijn familie al een tijdje. Maar mijn zus heeft dat constant genegeerd . Zo ook met kerst. Ik ben ze kwijt , dat boeit me het minste mijn kinderen zijn ze kwijts dat breekt mijn .