Snap
  • Mama
  • tandjes
  • #doorkomendekiezen
  • Nachtelijkepoepjes

Kiezen?

Tips zijn van harte welkom!
5 jaar geleden

Jup ook hier vuurrode en kapotte billen. Hier helpt penatencreme het beste. Kan je via het internet bestellen. Lijkt wel stopverf maar legt echt een laagje erop. Gaat er met douchen ook lastig af maar de poep kan ook minderheid erin bijten

5 jaar geleden

Dankjewel, deze nacht inderdaad met een grotere maat luier en een maandverbandje begonnen. Net de eerste poepluier gehad maar die zat gelukkig echt in de luier ?. Nou hé, erg vreemd ook vond ik. Wat fijn dat jullie kindje de dentinox pakt, misschien morgen ook maar eens proberen! Heeft jullie kindje ook zo een last van vuur rode billetjes?. Agh ik vind het toch zo zielig hé.

5 jaar geleden

Weet niet welk merk luiers je gebruikt maar een grotere maat luier kan al wat helpen om de explosie van enkel tot kruin wat tegen te gaan. Wel strak genoeg vast maken. Ook het randje op de rug naar binnen toe vouwen kan helpen. Werkt als een soort weerhaakje waardoor het minder snel eruit schiet. Tja voor tanden en kiezen heb ik helaas geen tips. Mijn zoontje zit er ook weer midden in. Rode billen en natuurlijk dan ook meteen een schimmeltje. Wij gebruiken dentinox voor tanden en kiezen. Met een wattenstaafje smeren we al het tandvlees in want ook wij mogen niet kijken of voelen. Hij vond het heerlijk spul gelukkig dus staat dat vaak wel toe. En laten liggen in de poep wat het cb zegt nou echt niet hoor. Je wilt zelf toch ook niet de hele nacht in je zure bijtende poep liggen. Rare tip en snap dat je dat niet doet.