Snap
  • Mama
  • kanker
  • kerst
  • verdriet
  • rotdagen

Kerst 2020

Vandaag is het kerst en ik merk dat ik er behoorlijk moeite mee heb. Ik heb er totaal geen zin in en daar word ik verdrietig van.

Iedereen heeft 2 mooie dagen, mooie kleren aan, gezellige mensen om hun heen, lekker eten en ik, ik doe vandaag niks, daar heb ik zelf voor gekozen. ik ben moe en heb juist nergens zin in. Ja in huilen en mij afzonderen van de wereld, onder de dekens kruipen en pas 2 januari wakker worden.

2de kerstdag ga ik naar mn ouders, dat word wel gezellig, mijn zus en gezin zijn er dan ook, we hebben lootjes getrokken en mijn ouders hebben lekker eten gemaakt.

Nee kerst is voor mij niet meer wat het was, ik word er verdrietig van en ik ben blij als we in het nieuwe jaar zitten en alles weer een beetje normaal is, gewoon zoals het hoort.

Een vriendin kwam van de week langs met een bosje bloemen omdat ze een kaartje niet zo gepast vond met fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar haha super lief natuurlijk en ze denkt daar echt over na maar op zich heb ik daar niet zoveel moeite mee, ik wens mijzelf ook een gelukkig nieuwjaar. Ik hoop dat ik nog een poosje gelukkig mag zijn, met mijn gezin en alle lieve mensen om mij heen.  Op dit moment heb ik gewoon een dipje en kan iedereen mij het beste met rust laten of mij heel erg aan het lachen maken.

Ik vervloek mijn ziekte ook echt nu, het is emotioneel zo zwaar vooral in deze tijd van het jaar. Ik snap nu wel waarom er zoveel mensen zijn die juist in deze tijd zelfmoord plegen. En nee dat zou ik nooit doen maar soms doet andermans geluk heel veel pijn als je dat geluk niet zelf voelt.

Gisteren keek ik all you need is love,  zoals elk jaar en ik moest al huilen bij het 1ste liedje. Tuurlijk zaten er een paar verhalen tussen wat verdrietig was maar al die verliefde en gelukkige mensen die weer herenigd werden, ik ben dan zo jaloers, dat geluk! En dan hopend dat de bel gaat en robert bij mij op de stoep staat met een leuke verassing. Maar weer geen Robert ter Brink 😔

De bus reed een week terug ongeveer wel in emmeloord, ik voelde wel een beetje spanning...😜zou hij dan toch voor mij komen?? Maar waarvoor dan toch??Ik heb geen geheime verre liefde, die van mij ligt elke avond naast mij te snurken en kan ik soms best achter het behang plakken😉 geen zus die aan de andere kant van de wereld woont etc.

Als ik volgend jaar nog leef en corona is onder controle dan is echt mijn wens dat ik met hem mee mag in die grote bus om mensen te herenigen! En te dansen op Schiphol. Dus Robert!! 😉

Maar desondanks wens ik iedereen hele fijne dagen en alle geluk van de wereld! Geniet ervan ondanks de corona

3 jaar geleden

Sterkte en begrijp hoe je je voelt ❤️ 👴

3 jaar geleden

Kut Sterkte x