Snap

Kennen jullie runnersmap.nl al?

​Al een tijdje blog ik over mijn hardloopvorderingen. Ik vertelde in mijn laatste blog dat ik inmiddels al 15 kilo afgevallen was.

Ondertussen zijn de kerstdagen gekomen en voorbij gegaan. Natuurlijk kwam daar veel eten bij kijken. Ik ben de afgelopen 4 dagen dan ook met buikpijn naar bed gegaan. Niet goed, haha. Tussendoor ben ik wel blijven rennen ook al is er even een kerstvakantie stop van het hardloopgroepje. Toch ben ik in de maand december weer 2 kilo aangekomen. Het was gewoon veelte veel eten. Vanaf nu ga ik dus weer op de gezonde tour. Ik vind het niet erg om niet meer af te vallen maar aankomen wil ik zeker niet meer. 

Via runnersmap.nl kun je mooie routes uitstippelen. Of eentje van iemand anders overnemen. Erg leuk. Vandaag heb ik de route die ik altijd ren uitgestippeld. Deze kwam op 5.2 km uit. Ik heb 8,8 km/u gerend. Dit is nog niet super snel. Dit is dan ook mijn nieuwe doel voor de komende tijd. Sneller worden. Ik ben benieuwd of ik jullie binnen kort kan vertellen over mijn nieuwe vorderingen. Voor nu was dit een heerlijk rondje en ga ik via runnersmap nog meer leuke rondjes plannen.

Zijn jullie alweer begonnen met sporten of bewaren jullie dat voor de goede voornemens van het nieuwe jaar?

7 jaar geleden

Dag Feline, Tijdens de stop van het hardloopgroepje kan de loopapp "Hardlopen met Evy" je motiveren om je trainingen te blijven volhouden. In de app vind je ook enkele tips omtrent training, voeding, stretching, etc. daarin vertellen we ook dat je best LSD trainingen inlast wanneer je tot doel hebt te vermageren. Een LSD training is een Long Slow Distance training waarbij je onder je aerobe drempel (onder 60-70% van je maximale hartslag) loopt. Als zo'n LSD training minimum 20min duurt, verbrand je vet. Wanneer je wil vermageren, kan je dus beter lopen aan een trager tempo dan je hartslag de hoogte in te jagen. Groeten, en nog veel sportplezier! Energy Lab, de makers van de Hardlopen met Evy app

7 jaar geleden

Thanks voor de reminder! Ik moet me nog even aanmelden voor nieuwe les. Wat een leuke app. Ik ben geen hardloopster, maat het is wel een motivatie om je eigen vorderingen bij te kunnen houden.