Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Kennen jullie deze al?? Nieuwste let it go versie

Kwam deze vandaag tegen. Helemaal tegek, wel in het engels maar klopt precies met mijn dagelijks leven....

Geen idee of het gelukt is maar ik heb een leuk filmpje toegevoegd. Ik kwam het vandaag tegen en moest meteen lachen. Inderdaad. Zo gaat het ook in mijn leven. Bij jullie ook?? Ik vind parodys altijd wel leuk op bepaalde versies van liedjes, het geeft een beeld dat je complete andere songtekst kan hebben op hetzelfde muziekgeluid. Nadeel, als je tevaak het originele hoort en de parody ga ik het mengen, wat dan ook wel een leuke twist eraan geeft. Dagelijks, elk moment van de dag loop ik achter dochterlief en man lief aan, glas terug jn de keuken, niet alle dozen speelgoed hele tijd open. Eet nu met je vork....niet knoeien, tanden gepoetst, heb je je haren gekamt, moet je nieuwe luier, schat heb je alles?? Huiswerk af en ga maar door. Dus toe. Ik dit filmpje bekeek paste het precies bij mij, voelde me er helemaal in thuis. Het filmpje is wel in het engels maar bekijk het filmpje en en laat mij weten wat je er van vond, en voor nu, just let it go! Haha. 

https://m.youtube.com/watch?v=F3je9jQf38c

9 jaar geleden

haha super leuk :)