Terug
Blog header image

keep on going en dan ingestort..

Wie kent het niet, het gevoel dat je op je tenen loopt, dat je wankelt als een kaartenspel en dan stort alles in.
Annemiek2
6 jaar geleden

Ik vroeg me al af waar je bleef, ik miste je.... Nee nu niet gelijk dat als verwijt zien maar dat het opvalt dat je er even niet kunt zijn. Het is niet mogelijk om iedereen een plezier te doen. Dat kan niet. Laat ik je eens een compliment geven wat dat verdien je wel een keer als ik zo je blogs gelezen heb. Je bent een kanjer, je hebt het heel veel jaar vol gehouden om te zorgen voor je kinderen en O. Je bent heel hard bezig om alles goed te krijgen, wie doet je dat na? Je schoonouders mogen in hun handen knijpen met jou, jij hebt hun zoon niet laten vallen. Jij hebt ze geholpen toen ze heel moeilijk zaten hoewel dat niet normaal is. Dat was van jou, je spaarpotje voor later of de studie van de kinderen. Wat je er ook mee had willen doen. Vlekken op dat tafelkleed kunnen niet meer verwijderd worden, wel kan het met de tijd verbleken en misschien ooit geef je dat tafelkleed een mooie kleur waardoor die vlek minder zichtbaar wordt. Echt geloof me hoewel je nu in zak en as zit komt het ooit goed. O enne dat slechte schrijven heb ik nog niet gemerkt hoor.

Anoniem
6 jaar geleden

ik herken je gevoelens, het willen pleasen van anderen en jezelf er in kwijt raken. Uiteindelijk gaande weg ben ik aan mezelf gaan denken en weer uit het zoveelste diepe dal in mijn leven gekropen. Ik hoop dat ook jij gaande weg ergens uit je dal kan kruipen. Ik ben erook nog niet helemaal maar desondanks wil ik je zeggen het komt ergens weer goed, echt waar

MAMAONDEMAND
6 jaar geleden

Ik geloof ook dat het goed komt, maar die dagen dat je opstaat en je gewoon zo leeg voelt voelen zo zwaar. bedankt voor jullie lieve berichtjes, doet mij goed te lezen dat we elkaar toch op deze manier kunnen steunen...

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!