Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Kan niet Stoppen met Shoppen!!

Deze mama kan niet stoppen met shoppen en dan vooral voor de kids......

Shoppen is het liefste wat ik doen. Niet alleen in een winkel, maar ook online. En dan het liefste zo goedkoop mogelijk! Geen wonder dat de Action dan ook mijn favoriete winkel is. Ik kan daar echt niet naar binnen lopen zonder iets mee te nemen. Laatst weer een ondergoed setje voor ons dametje, twee leuke zomerhempjes, dokter verkleedshirt en leuke solar lampen voor op het balkon.

Het is absoluut niet zo dat onze kinderen hier te pas en te onpas cadeautjes krijgen. In tegendeel! Ze moeten er echt wel wat voor doen! Zo zijn we druk bezig ons dametje zindelijk te krijgen en af en toe moedigen we dat dan aan als ze op de wc gepoept heeft met een cadeautje (lees ondergoed setje welke ze toch eigenlijk nodig heeft omdat ze momenteel hard aan het groeien is en maat 92 te klein wordt). Helemaal blij is ze dan daarmee. Twee vliegen in een klap!

Ook zit ik vaak op marktplaats of de facebookgroepen. Zo heb ik van V-Tech Toet Toet auto's een garage op de kop weten te tikken, kleertjes voor mijn ventje, Chunnington treintjes. En dit alles ligt allemaal netjes opgeborgen in de cadeaudoos. Alvast opgeslagen voor de december maand en januari (wanneer beide kids jarig zijn).

Ik shop dus het gehele jaar door. Een verslaving!

Maar ja: ik denk dan altijd maar beter verslaafd aan (goedkoop) shoppen, dan aan drugs of roken ;-). En mochten we het een maandje niet kunnen permitteren, dan helaas pindakaas. Dan niet.... of uitstellen ;-)

Waar zijn jullie verslaafd aan??

9 jaar geleden

Hahaha! Shoppen geweldig!! Zou alleen fijner zijn als we wat meer te besteden hadden... Nu met de nieuwe kinderbijslag, komt het qua kleren wel weer goed ;) Verder is shoppen bij de Action enz. echt wel mijn ding, idd voor zo goedkoop mogelijk, hele leuke dingen scoren.

9 jaar geleden

Wat ook leuk en verslavend is: veilingensites en dan bedoel ik niet ticket en vakantie veilingen, maar veilingen van restpartijen of faillissement veilingen. Zo heb ik heeeel goed koop ook al wat leuke dingen op de kop getikt. Let wel op dat het in de buurt op te halen is anders wordt het nog duur ;-)

9 jaar geleden

Ook hier dezelfde verslaving. Gelukkig is de kinderbijslag weer binnen...hihi...

9 jaar geleden

Leuk he action en xenos en zeeman. Ook ik ben er verslaafd aan die winkels. Voor de jongens en leuke dingen voor het huis. Ook ik verwen jongen niet steeds met cadeautjes maar heb wel altijd wat in huis ook voor jarige vriendjes.