Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Jouw Valentijnskado mooi inpakken...

Heb jij ook een mooi, persoonlijk cadeau gescoord voor jouw Valentijn, je moeder, je vriendin of die bijzondere collega? Pak het mooi in

Inpak ideeën voor Valentijnsdag

Heb jij ook een mooi, persoonlijk cadeau gescoord voor jouw Valentijn, je moeder, je vriendin of die bijzondere collega?

Pak het dan mooi in!

Dan wordt het echt een feest om te geven en te krijgen.

Dat mooi inpakken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn laat ik je in deze blog zien.


Kleine cadeautjes laten zich heel mooi inpakken in een luciferdoosje. Wikkel er een mooi papier omheen dat je vastzet met touw en afwerkt met een klein hartje en een knijpertje. Wanneer je het doosje vult met vloeipapier, papiersnippers of watten blijft de inhoud goed op zijn plaats. (bron: pinterest)

Een groter cadeau pak je origineel en eenvoudig in. Vouw een stuk kadopapier dubbel en knip er twee grote harten uit. Rijg met contrasterende draad drie kwart van het hart dicht, vul het hart met je cadeau (en evt. wat tussenvulling of papiersnippers om het wat op te vullen) en maak het hart verder dicht. Sluit af met een strik bovenin het hart. (bron: pinterest)

Als je kunt haken (dat kan ik helaas niet) is dit ook een leuk idee om je cadeau mee af te werken. Haak enkele kleine hartjes in bijpassende pastels of vergrijsde tinten en bevestig die aan je kado. (bron: pinterest)

Gebruik speciale Valentijnsdag kadolabels om je kado helemaal af te maken. Kies een of twee labels met een tekst die voor jou passend is. (bron: Wis en Waarachtig)

Zo maak je van een eenvoudig cadeau een bijzonder cadeau.

Pak het cadeau in met kaftpapier of effen kadopapier, wikkel er een stoer (jute) touw omheen en werk het af met een of twee cadeaulabels en een paar kleine hartjes (die je uitknipt, ponst of op het papier tekent met een stift). Eenvoudig en stijlvol. (bron: Wis en Waarachtig)


Wil je graag je eigen tekst op het kadolabel zetten, kies dan voor een van deze kadolabels.

Die zijn te beschrijven met je eigen tekst, een speciale quote of.... een mooi gedichtje!

Deze DIY stekers voor Valentijnsdag zag ik op Pinterest en vind ik zo grappig en origineel dat ik ze ook graag met je deel.

De steker maak je makkelijk zelf met stevig papier, sateprikkers en stift. Steek er bijvoorbeeld vers fruit of lekkere rode snoepjes aan.

Meer bijzondere Valentijns ideeën vind je op mijn Pinterest bord.

Ik wens je een liefdevolle en bijzondere Valentijnsdag.

Groetjes Tamara

9 jaar geleden

leuk zeg! zo is het al een cadeautje zonder het open te maken. Ik vond het vroeger al heel leuk om cadeautjes mooi in te pakken en daarmee bezig te zijn. Heel leuk gedaan.