Snap

jongste dochter bijna 1

Inmiddels kruipt onze jongste dochter alweer door de kamer,overal waar ze zich aan vast kan houden loopt ze langsaf en natuurlijk niet te vergeten dat ze alweer papa en mama zegt

over 1,5 maand wordt onze jongste dochter alweer 1

Vorig jaar om deze tijd liep ik nog tegen de bevalling aan te hikken,ik kon niet wachten natuurlijk om onze dochter in onze armen te kunnen sluiten. Maar potverdorie kan het me haast niet meer voorstellen dat Fenna vorig jaar nog in m'n buik zat.

Inmiddels kruipt onze jongste dochter alweer door de kamer,overal waar ze zich aan vast kan houden loopt ze langsaf en natuurlijk niet te vergeten dat ze alweer papa en mama zegt.

Boh wat gaat een jaar toch snel,het lijkt echt omgevlogen en ik heb ook echt het idee dat hoe meer kinderen hoe sneller het gaat.

Van de ene kant ben ik ook heel blij dat ons kleine meisje bijna 1 wordt en langzaam zelfstandiger en aan de andere kant denk ik NEEEEEEEE waar gaat m'n baby heen wetende dat ik dit nooit meer mee ga maken hooguit als ik later de eer heb om oma te worden maar dat is toch heel anders als zelf mama zijn. Het is zo tegenstrijdig allemaal.

ach wat zeur ik nou eigenlijk he mijn meisje is gezond, ontwikkelt zich prima, is altijd vrolijk, en is een echte knuffelkont,

maar toch ergens is het jammer dat de babytijd zooooo snel voorbij gaat.

 

 

10 jaar geleden

Mijn kleine meisje is ook alweer 1 jaar en het gaat echt veel te snel... Ik geniet van haar eigengereide karaktertje, maar het is ook wel weer jammer dat de babytijd voorbij is. Gelukkig is mijn meisje een echte knuffelkont, dus dat is weer een meevaller :-)

10 jaar geleden

daarom zijn er denk ik ook mensen die hun kinderen "klein-houden" wat ook niet goed is natuurlijk. Tja gaat snel maar zolang je er echt van hebt genoten en dingen vastgelegd hebt is het ook erg leuk om terug te kijken op die periode. wel dubbel gevoel omdat je dit niet nog eens gaat ervaren. alvast gefeliciteerd

10 jaar geleden

Zo herkenbaar. Mijn Jongste wordt over een maand 1 jaar..... Aaaaaaaah te snel, te snel, te snel, veeeeeeeel te snel!!!! Boehoehoe ze moeten die babytijd echt langer maken!!!

10 jaar geleden

Hoi mama van 4, wij hebben ook 4 kinderen (allemaal dametjes) en de jongst is inmiddels ruim 2. Ik herken het gevoel dat je alles wel tegen zou willen houden, nog eventjes de tijd rekken....omdat het gewoon zo ontzettend leuk is als ze zo klein zijn. Van mij mag het ook allemaal wat langer duren, ik geniet er nog zo van om zo´n heerlijk afhankelijk hummeltje om me heen te hebben. Alle leeftijden hebben wel iets heel leuks maar persoonlijk vind ik de leeftijd van nul tot en met 2 toch wel het allerleukste. Geniet nog even !!